Başarılı oyuncu Aslı Enver, Sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor

Başarılı güzel ve seksi oyuncu Aslı Enver iş insanı Berkin Gökbudak ile birlikte, geçtiğimiz aylarda ilk defa anne-baba olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşamışlardı.

featured
service

‘Kavak Yelleri olmak üzere’, ‘Suskunlar’ ve ‘İstanbullu Gelin’ gibi bir çok dizilerle adından bahsettirmiş ve geniş kitlelere duyuran Aslı Enver, mutlu bir evliliği devam eden çiftin sevinç dolu anlarını sosyal medya Instagram hesabından fotoğrafını paylaştı.

39 yaşındaki oyuncu Aslı Enver, 6.5 milyon takipçisine sahip olan sosyal medya Instagram hesabında havuzda eşine poz verdiği bir fotoğrafı paylaştı.

Paylaşımında eşini etiketleyen Enver, kısa zaman içerisinde 138 bin beğeni aldı. Takipçileri tarafından büyük yoğun ilgi gören ve yapılan paylaşım altında, Enver’in doğal güzelliğine anneliğe kattığı güzelliklere dair bin 200 yorum yapıldı.

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak çifti, uzun zamandan beri devam eden mutlu bir evliliğin ardından, geçtiğimiz ay ilk çocuklarına kavuşmuştu. 

Oyunculuk kariyeri boyunca elde ettiği başarıların yanı sıra, sosyal medya platformlarında geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Enver, hayranlarıyla mutluluklarını paylaşmaya devam ediyor.

Başarılı oyuncu Aslı Enver, Sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor