Taze Aşıklar Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz’dan İlk Paylaşım Geldi!

featured
service

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı Sıla Türkoğlu son zamanların en popüler isimlerinden biri haline geldi. Haklarında aşk dedikodularının çıktığı isim ise Yürek Çıkmazı yıldızı Alp Navruz olmuştu. Geçtiğimiz günlerde tatilde görüntülenen taze çiftten ilk paylaşım da geldi.

blank

Kızılcık Şerbeti dizisinin reyting rekorları kırmasıyla birlikte dizinin Doğa’sı Sıla Türkoğlu da hiç olmadığı kadar ün kazandı desek yeridir. Tüm Türkiye’nin merak konusu olan Türkoğlu’nun özel hayatı da merak konusu olmuştu doğrusu.

Öte yandan Yürek Çıkmazı’nın yakışıklı Halil’i Alp Navruz da herkesin gündemine gelmişti.

blank

Navruz, bir dönem aşk hayatıyla sık sık adından söz ettirmişti. Fakat son zamanlarda bu genç ve yakışıklı oyuncunun kalbinin de boş olduğunu biliyorduk.

Çok geçmeden bu ünlü ikili arasında aşk iddiaları ortaya çıkmıştı!

blank
Henüz bu iddialara dair herhangi bir açıklama veya fotoğraf gelmemişti. İkiliyi yan yana düşenenler ise gayet uyumlu bir çift olacaklarını düşünmeye başlamıştı.

Çiftin yan yana fotoğrafını ise ortak arkadaşlarının doğum günü partisinde görmüştük ilk kez.

blank

Geçtiğimiz günlerde ise bir tekne tatilde görüntülenmişler ve paylaşacakları fotoğrafları merakla beklemeye başlamıştık. Biz tatilden bir fotoğraf bekleyeduralım, ikili birlikte mutfağa girdikleri anları paylaştı!

Sıla Türkoğlu, sevgilisi Alp Navruz’la paylaştığı bu ilk fotoğrafa “usta&çırak” notunu düştü.

blank
Beraber pizza yaptıkları görülen taze çift, böylece aşklarını da ilk kez belgelemiş oldu!🧿

Taze Aşıklar Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz’dan İlk Paylaşım Geldi!