Trabzonspor’da Boateng iddiası! Türk sevgilisini dövmüştü!

featured
service

Trabzonspor’da gündem Jerome Boateng… Ancak Alman futbolcu, kadınlara davranışlarıyla tedirginliğe neden oluyor. Ünlü futbolcu hakkında Almanya’da “kadın düşmanı” olarak pek çok kampanya yapıldı.
1xbet
Alman bir anne ve Ganalı bir babadan Berlin’de dünyaya gelen Jerome Boateng, daha önce Beşiktaş’ta oynayan Kevin-Prince Boateng’in üvey kardeşi. Boateng, ikiz kızlarının annesi olan Şerin Şenler isimli Türk kızı ile uzun yıllar ilişki yaşadı.
deneme bonusu veren siteler
9 Eylül 2021’de Münih’teki bir Alman mahkemesinde Boateng, 2018’de Karayipler’de tatildeyken eski kız arkadaşı Şerin Şenler’e saldırmaktan suçlu bulundu. 1,8 milyon euro para cezasına çarptırıldı. Münih Bölge Mahkemesi, taciz iddialarını reddeden Boateng’e aile içi şiddet mahkumiyeti nedeniyle mümkün olan en yüksek maddi tazminatı verdi.

blank

Boateng’in kadın şiddetiyle ilgili tek olayı bu değil. 2019 yılında Boateng, Polonya doğumlu model Kasia Lenhardt ile ilişkiye başladı.

Şubat 2021’de, Lenhardt’ın Boateng’in Mini Cooper’ına çarpması ve alkollü araç kullanmakla suçlanmasının ardından ikisi arasında çıkan tartışmanın ardından Boateng, ikisinin ayrılacağını duyurdu. Boateng, modeli önceki ilişkiyi sabote etmek ve onunla kalması için ona şantaj yapmakla suçladı.

Ayrılıktan bir hafta sonra, 10 Şubat’ta Lenhardt, Berlin’deki bir apartman dairesinde ölü bulundu. Müfettişler ölüm nedeninin intihar olduğuna inandı. Boateng o sırada Katar’daydı.

Boateng bir süredir eski kız arkadaşı Rebecca Silvera ile nişanlı.

Trabzonspor’da Boateng iddiası! Türk sevgilisini dövmüştü!