Ünlü iş adamı, polis zoruyla DNA testi vermeye götürüldü

featured
service

Ünlü iş adamı C.E’nin, yasak aşk yaşadığı E.M. davası ile ilgili bir gelişme yaşandı. E.M.’nin kendi çocuğu olarak iddia ettiği bebeği kabul etmeyen C.E., işe giderken polis tarafından durdurularak DNA testi vermeye götürüldü.

Türkiye’nin sayılı çerez fabrikatörleri arasında yer alan, evli ve 3 çocuk babası iş adamı C.E ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Yeni Asır gazetesinden Fatih Şendil’in haberine göre C.E’nin, İzmirli yasak aşkı E.M’nin açtığı babalık davasında DNA kararı çıktı.

Buna göre çocuğunu kabul etmeyen ve 24 aydır DNA örneğini vermekten kaçan Gaziantepli iş adamı, işe giderken aracı durdurularak gözaltına alındı ve polis zoruyla DNA testine götürüldü.

Milyarder iş adamı C.E, evlenme vaadiyle “kandırdığı” İzmirli 22 yaşındaki E.M.’nin kendisinden olduğunu iddia ettiği çocuğu kabul etmemişti

Geçtiğimiz sene, Gaziantep Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne resmi yazı yazılarak C.E’nin DNA testine götürülmesi istenmişti. Ancak aylar geçmesine rağmen C.E. adresinde ve tüm ikametlerinde bulunamamıştı.

Ünlü iş adamı, polis zoruyla DNA testi vermeye götürüldü