Ünlü model kendini açık artırmaya çıkardı

featured
service

Aşırı güzelliği yüzünden erkek arkadaşsızlıktan şikayet eden Playboy modeli, Sevgililer Günü’nde aşkı bulmak için açık arttırma başlattı.

blank

Ünlü Playboy modeli Elizabeth Marie Chevalier, “aşırı güzelliği” yüzünden, aşkı bir türlü bulamamaktan şikayetçi oldu. 27 yaşındaki seksi güzel bu yüzden şansını açık arttırmada denemeye karar verdi. Sosyal medya fenomeni olan Chevalier, Instagram hesabında bir video yayınladı. Videoda, 2.9 milyon takipçisine seslenen ünlü model, “Merhaba arkadaşlar. Bütün mesajlarınızı alıyorum ama ne yazık ki hepsini okuyamıyorum. Ama size heyecanlı bir haberim var. Sevgililer Günü’nde kim benim şanslı flörtüm olmak ister? Bunun çok özel olmasını istiyorum yani en iyi teklifinizi verin. Detaylar açıklamada. ” dedi.

blank

Seksi yıldızın bu açıklamasından sonra kendisine teklif yağdı. Aşkı bulamamaktan şikayet eden Chevalier, kendisiyle çıkmak isteyen erkeklerin 10 bin dolar (136 bin TL) ile 60 bin dolar 816 bin TL) arasında teklifler verdiklerini söyledi. Sevgili arayan güzel, bazı erkeklerin kendisiyle birlikte olabilmek için Rolex gibi pahalı hediyeler gönderdiklerini de sözlerine ekledi. Genç model, “Güzel olmak sanıldığı kadar kolay birşey değil. İnsan sevgili bulamıyor. Çünkü erkekler benim karşımda sus pus oluyor. Güzelliğimden çekindiklerini söylüyorlar. Beni çok beğendiğini söyleyen kimle çıktıysam, karşımda kendisini gösteremediği için ilişki bir yere gidemedi. Yalnız kaldım. Bırakın erkekleri, güzelliğim yüzünden bir kadın can dostum bile olamıyor çünkü onlar da beni ya kıskanıyor ya da etrafındaki erkeklere tanıştırmak istemediği için benimle yakınlaşmıyor.” diye dert yandı. Chevalier, açık arttırmaya ilgili, “Kim bilir belki bu şekilde 14 Şubat’ta, gerçek aşkı bulabilirim. Olayların nereye gideceği bilinmez” açıklamasını yapıyor.

blank blank blank blank blank

blank

blank

Ünlü model kendini açık artırmaya çıkardı