Ünlü yaşam koçu Michaela Astro Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı Donald Trump’a danışmanlık hizmeti veriyor

service

blank

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı Donald Trump’ın yaşam koçluğunu yapan isabetli öngörüleriyle çok konuşulan dünyaca tanınan, ülkemizin gururu Michaela Astro, İstanbul Nişantaşı ve Yeşilköy ofislerinde bir çok iş insanı, CEO, siyasetçi, borsa ve kripto para yatırımcılarına astrolojik danışmanlık ve yaşam koçluğu hizmeti veriyor.

blank
Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen astrologlarından Michaela Astro, Fransa’da düzenlenen ve 70 ülkenin katıldığı yarışmada birincilik ödülünün sahibi olmuştu.

Dünya çapında astroloji dalında birçok yarışmada dünya birincilik ödülleri alan yaşam koçu ve NNLP uzmanı Michaela Astro, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı Donald Trump’a özel olarak yaşam koçluğu seansları düzenliyor.

blank

Küçük yaşlardan beri durugörülere sahip olduğunu belirten Astro,  “Bu yeteneğimi geliştirmek adına Amerika’da eğitim almak üzere L.A Üniversitesi’ne gittim. Los Angeles’ta astroloji, bioenerji, NNLP, ilişki koçluğu üzerine eğitimler aldım. Bazı yetiler sonradan kazanılamaz. Ben doğal yeteneğimi diplomalarımla, sertifikalarımla, eğitimlerimle destekledim” ifadelerinde bulundu.

blank
Bu günlere kolay gelmediğini ve kendini hem Türkiye’ye hem de dünyaya kanıtlamak için çok çalışıp okuduğuna değinen Astro, “Herkes Amerika’da gece eğlenirken ben sabahlara kadar ders çalışıp nasıl kendimi daha çok geliştirebilirim diye mücadele ediyordum. Bugünlere kolay gelmedim, çok çalıştım ve okudum.

blank

Sonunda kendimi Türkiye’ye ve dünyaya ispatlayıp dünyaca ünlü bir astrolog oldum ve 19 yıldır astrolog ve bio enerji uzmanı olarak Nişantaşı ve Yeşilköy ofislerimde ve telefon seanslarımla hizmet vermekteyim” dedi.

Ünlü yaşam koçu Michaela Astro Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı Donald Trump’a danışmanlık hizmeti veriyor