Uzaylılar insan ömrünü 220 yıla çıkaracak!

featured
service

Uri Geller, Twitter takipçilerini tuhaf iddialarla hayrete düşürdü ve hatta bilim adamlarının üstün varlıklara şimdiden rastlamayı başardıklarını söyledi. Uri Geller’e göre, uzaylılar insanlara tüm hastalıkları ortadan kaldırmayı öğretecek ve ortalama ömrü 220 yıla çıkaracak. Kaşık bükme efsanesi, bugün doğan herkesin yaşamları boyunca dünya dışı varlıklarla tanışacağına inandığını söyledi.

Düşman olmak yerine, uzaydan gelen ziyaretçilerin, insanların tedavi edilemez görünen hastalıkların gizemlerini çözmelerine yardımcı olacağını ve herkesin daha uzun yaşamasını sağlayacağını öngördü.

75 yaşındaki Uri, tweet attı, “Sevgili dostlarım, bugün dünyaya gelen bir bebek, bize tüm hastalıkları nasıl yok edeceğimizi öğretecek uzaylılarla tanışacaklar.”

“İnsan ömrü ortalama 220 yıla çıkacak.”

blank

Geçen hafta, özel güçleri 70’lerde ABD istihbarat teşkilatı CIA tarafından doğrulanan uzman, NASA’yı yakında büyük bir uzaylı istilasına hazırlaması konusunda uyardı.

4 bin ışık yılı uzaklıkta dev bir enerji kaynağı keşfeden radyo dalgalarının haritasını çıkaran Avustralyalı bilim adamlarının, uzaydan gelen “üstün” varlıkların gevezeliğine rastlamış olabileceğini düşünüyor.

“Gökbilimcilerin daha önce gördüğü hiçbir şeye benzemiyor” dedi. “Bunun bizimkinden çok daha üstün bir uzaylı zekasıyla bağlantılı olduğuna şüphe yok.

Uzaylılar insan ömrünü 220 yıla çıkaracak!