”Yurdum insanı kandırıldınız. Paris’e gidiyorum” diyerek paylaştı: Engin Polat, Seyhan Soylu’ya ev ve araba mı aldı?

Dilan Polat ve Engin Polat hakkındaki iddiaları ile gündeme gelen Seyhan Soylu’nun yaptığı videolu paylaşımlar herkesi şaşkına çevirdi. Soylu, Engin Polat ile el sıkıştığı ve yemek yediği anları sosyal medya hesabında paylaştı. Ardından bir video yayınlayıp ”Yurdum insanı, bu sefer benim tarafımdan kandırıldınız” diyerek Paris’e gittiğini ve Engin Polat’ın kendisine ev ve araba aldığını açıkladı. İşte haberin detayları…

Seyhan Soylu, Dilan Polat ve Engin Polat’ın kara para akladıklarını ve adam vurdurduklarını iddia ederek gündeme gelmişti. Yaptığı açıklamalar ve iddialar ile çok konuşulan Seyhan Soylu, bu kez de Engin Polat ile yaptığı görüşme ve ardından yayınladığı video ile gündeme geldi. Seyhan Soylu, Engin Polat ile avukat Fevzi Siverek aracılığıyla oturup görüştüğünü dile getirdi ve o anlara ait görüntü paylaştı. Ardından yayınladığı videolar ile Engin Polat’ın kendisine ev ve araba aldığını ve Paris’e gittiğini söyledi.

Engin Polat ile bir araya gelip el sıkışan Seyhan Soylu, yaptığı açıklamalarla herkesi şaşkına çevirdi.

Seyah Soylu, bir video paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili yurdum insanı, ben Seyhan Soylu. Şu an havaalanına gidiyorum. Dün geceki yemekten çıkan sonuç bu. Ben yurt dışına yerleşiyorum. Ben Paris’e indiğimde bu videoyu yayınlamış olacağım. O güzel yüreğinizle kandırıldınız. Bu sefer benim tarafımdan kandırıldınız. Dilan Polat’ın sarf etmiş olduğu sözler doğruydu, ondan öncekilerin de sarf etmiş olduğu sözler doğruydu!

Bugüne kadar size Türk halkını kandıran 69 ponziyi deşifre ettim. Her seferinde hırsız, haraç alan, para istemiş biri oldum. Baktım ki bu iş böyle olmuyor, bir sefer de halkın beni görmek istediği gibi olsun dedim. Karar verdim, bir sefer de onlar haklı olsun dedim.

blank

Benim güzeller güzeli, gazla çalışan, söylenene inanan, güzel yürekli vatandaşlarım. Evet, mecbur kaldım kandırmaya sizi. Çünkü bu olayda da sayfamdan Seher Sultan’ın yayınlamış olduklarını ben yayınladım. Basın mensubu arkadaşlar görmek istemedi.

Sözlerimizin itibar edilebilmesi için yurt dışına gidelim dedik. Biz kötüyüz annem dedik. Sağ duyulu olmak için teklifleri değerlendireyim dedim. Baktım ki o arada teklifler açıldı, arkamızda kimse yok dedim. Halkımız işine gelince bizi anlıyor, gelmeyince anlamıyor dedim.

Karar verdim. Yurt dışına çıkmaya ve devleti hedef almaya… Ve devleti hedef alırken, makamları da hedef alıp; itibarsız geçmiş dostlarımıza da iftira atmaya, ihanet etmeye gidiyorum. Bu videoları Paris’e inince yayınlayacağım. Eski bir hırsız arkadaşım Cem Uzan’ın semtinde bana ev aldı Engin Polat. Ohhhh, bu sefer de ben sizi kandırdım.10 milyon euro da aldım, bir de Bentley araba. Aldım, 10 milyon euroyu da bavulumda geçiriyorum. Evimden de paylaşımları size yapıyorum. Hadi bye bye” sözleriyle şok etkisi yarattı.

”Yurdum insanı kandırıldınız. Paris’e gidiyorum” diyerek paylaştı: Engin Polat, Seyhan Soylu’ya ev ve araba mı aldı?