REZA ZARRAB SEREN SERENGİL’E ’’YATAKLI VAGONLA BİR ZAMANLAR…’’

featured
service

Evli olduğu dönemde eşi Ebru Gündeş’i şarkıcı Hadise ile aldattığı iddiaları ve WhatsApp mesajları ortaya saçılan Reza Zarrab’la ilgili flaş iddia.

Reza Zarrab, kendisini eleştiren Seren Serengil’e, kendisine ait olduğu öne sürülen Instagram hesabı üzerinden tehdit mesajları yayınladı.

blank

Seren Serengil’e “Yataklı vagon” imasında bulundu.

Zarrab olayının boyutu değişti. Yıllardır hakkında çıkan haberler için sessizliğini bozan Zarrab, kendisiyle uğraşan Seren Serengil’i yerden yere vurdu.

Paylaşımlarındaki tren detayı ağızları açık bıraktı.

blank

Seren Serengil’e yönelik, “Yataklı vagonda bir zamanlar çok gelip gittin, hatırlar mısın?” paylaşımı yapan Reza Zarrab, ardından Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Serengil’in ortağı olan Arto’yu hedef aldı.

blank

Masadaki diğer kişiler size sesleniyorum. Artomudur zırtomudur. Ve diğerleri, pislikleriniz diz boyu” diyen Zarrab, “Ben kız babasıyım, bunun hesabını size soracağım” ifadelerini paylaştı.

blank

Seren Serengil için “Beni engellemiş, aksine hakaret bile etmedik. Kendisine, kendi yaptıklarını paylaştık” diyen Reza Zarrab, Seren Serengil’e “Seren Yaşlıgil” lakabını taktı.

Yataklı vagonda bir zaman Ankara İstanbul arası çok gelip; gittin hatırlar mısın?” paylaşımının ardından  Zarrab, “Elimdeki kişilerin ses kayıtlarını videolarını yayınlamaya başlayınca bakalık nereye, hangi deliğe girip saklanacaklar” dedi.

blank

İran’a olan ambargoları delmekten ABD’de yargılanan Reza Zarrab itirafçı olduktan sonra tanık koruma programına alınmıştı. Bu hesabın, elindeki ses ve vidolarını paylaşacağını söylemesi organize suç örgütü lideri Sedat Peker’i hatırlattı.

 

 

 

internethaber.com

REZA ZARRAB SEREN SERENGİL’E ’’YATAKLI VAGONLA BİR ZAMANLAR…’’