Afrika saç örgüsü nedir? Afrika örgüsü saç nasıl yapılır? Afrika saç örgüsü fiyatları?

featured
service

Saçlar kadın ve erkek farketmeksizin her insan için bir imaj ve yeni bir görünüm aracı olmuştur. Özellikle kadınlar çeşitli saç modelleriyle yeni imaj oluşturmakta ve bu imaj dış görünüşlerine büyük bir değişiklik ve güzellik katmaktadır.

blank

Günümüzde en moda saç imajlarından birisi de Afrika örgüsüdür. Afrika örgüsü nedir ve nasıl yapılır? 2023 yılı için güncel Afrika örgüsü fiyatları nelerdir? Bütün merak edilenleri bu yazımızda sizin için kaleme aldık.

blank

AFRİKA SAÇ ÖRGÜSÜ NEDİR?
Afrika saç örgüsü Afrika’lı yerli kadınların küçük yaşlardan itibaren saçlarını örerek kullandıkları geleneksel saç modelidir. Günümüzde Afrika kıtası dışarısında, farklı imaj ve görünüşe sahip olmak isteyen kadınlar tarafından da kullanılmaktadır.

blank

AFRİKA SAÇ ÖRGÜSÜ NASIL YAPILIR?
Afrika saç örgüsü yapımı oldukça zordur. Afrika örgüsü saç modeli kişinin kendi saçlarına harici sentetik saç eklenerek örülmektedir. Kişinin kendi beğenileri ile kuaförünün beceresi neticesinde çok profesyonel ve farklı Afrika saç örgüsü modelleri yapmak mümkündür. Çok çeşitli Afrika saç örgüsü modelleri yapmak mümkün olduğu için işin uzmanlarına yaptırılması tavsiye edilmektedir. Uzun süren bir işlemdir, yapımı için yeterli vakit gerekmektedir.

blank

2023 AFRİKA ÖRGÜSÜ FİYATLARI
Afrika örgüsü saç yapımı kişinin saç uzunluk boyutuna göre 50cm, 70cm ve 90cm olarak değişmektedir.

Fiyatlar ortalama olarak 1500 ile 3000 lira arasında değişkenlik göstermektedir.

blank

AFRİKA ÖRGÜSÜ MODELLERİ
Sıra dışı görünüm arayanların tercihi olan Afrika örgüsü son yıllarda sabit bir trend yakaladı. Önümüzdeki yıllarda da popülaritesi devam edecek olan Afrika örgüsü modelleri farklı şekilleri ve tarzları ile dikkat çekiyor.

TÜRKİYE’DE AFRİKA SAÇ ÖRGÜSÜNÜ YAPAN TEK RESMİ SİTE

Türkiye’de Afrika saç örgüsü modellerini yapan tek resmi web sitesi https://www.afrikaorgusu.com.tr dir.

Şişli’de faliyet gösteren firmaya 0542 740 46 80 numaralı telefondan rahatça ulaşabilirsiniz.

blank blank blank blank blank blank blank blank blank

blank blank blank blank

Afrika saç örgüsü nedir? Afrika örgüsü saç nasıl yapılır? Afrika saç örgüsü fiyatları?