Akrep’te Demet Akbağ oyunculuğuyla döktürdü

featured
service

STAR TV’nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile izlenen dizisi ‘Akrep’in on birinci bölümünde kızı Berna’nın ölümüyle ilgili şüpheleri doğru çıkan Perihan, evlatlarıyla acı bir şekilde sınandı. Berna’nın cesedinin Aras tarafından göle atıldığı anların videosunu izlerken gözyaşları içinde Berna’nın adını sayıklayan Perihan, kızını koruyamamanın acısıyla bir kez daha sarsıldı.

İzleyicinin tüylerini ürperten bu dramatik sahne, sosyal medyada yoğun ilgi gördü ve sahneyi adeta yaşayan Demet Akbağ’ın başarılı performansına övgüler yağdı. “Demet Akbağ sahneyi yaşamış”, “Demet Akbağ oyunculuğuyla döktürdü her zamanki gibi” yorumlarının yanında, izleyiciler Perihan Emgen için ise “Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın” yorumunu yaptı.

Ferda, kendini kurtarma çabasıyla annesine flash belleği Fikret’in odasında bulduğunu söyleyerek tüm suçu Fikret’in üzerine yıkmaya çalıştı. Perihan, Ferda’nın yalanlarına inanmadı ve Ferda’ya kızına ne yaptığını sordu.

Yüzüne doğrultulan silah karşısında korkuya kapılan Ferda, yalanlarla kurduğu hikayeyi gözünü kırpmadan anlatırken, suçlamaların hiçbirini kabul etmedi. Perihan ise Ferda’nın işlenen cinayetten kolayca sıyrılmasına izin vermedi ve Fikret’i işbirliğine çağırarak Ferda’nın suçunu gün yüzüne çıkaracak önemli bir ipucu yakaladı.

Ferda’nın katil olduğu ortaya çıkacak mı? Merve, annesinin bir katil olduğunu kabullenebilecek mi? Duru, annesinin ölümünde parmağı olduğunu öğrendiği Aras’ı affedebilecek mi? Fikret kendini kurtarmayı başaracak mı?

‘Akrep’ on ikinci bölümüyle perşembe saat 20.00’de Star TV’de!

 

Akrep’te Demet Akbağ oyunculuğuyla döktürdü