Denge Yatırım Holding, Raci Şaşmaz davasına fer’i müdahillik süreci başlattı

featured
service

Efsane dizi Kurtlar Vadisi ile adı duyulan Tayyar Raci Şaşmaz ile Celaleddin Çoban hakkında sıcak gelişme yaşanıyor. Denge Yatırım Holding ile yaşanan sorunlar ile SPK tarafından başlatılan hukuki süreçte son dakika gelişmesi KAP üzerinden duyuruldu. Denge Holding, Muğla’da süren dava için fer’i müdahillik süreci başlattığını duyurdu.
Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan yazılı açıklamada, Denge Yatırım Holding A.Ş. ile Tayyar Raci Şaşmaz ile alakalı dava sürecine ilişkin son dakika bilgisi paylaşıldı.
KAP açıklamasında, “Şirketimizin önceki dönem yönetim kurulu başkanlarından Tayyar Raci Şaşmaz aleyhine Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 52.251.100,00 TL’lik zararın Şirketimize ödenmesi talepli olarak, Muğla Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2022/1269 Esas sayılı dosyası ile açılan davaya, Şirketimizce fer’i müdahillik süreci başlatılmıştır. Kamuoyu ve Pay Sahiplerine duyurulur.” denildi.
2022 ortalarında Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Denge Yatırım Holding’i mercek altına almış, incelemeler neticesinde Denge Yatırım Holding’in satılmadan önceki hissedarlarından ve yönetim kurulu başkanı olan Raci Şaşmaz ile Cemalleddin Çoban hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

Denge Yatırım Holding, Raci Şaşmaz davasına fer’i müdahillik süreci başlattı