Deniz Seki’nin yeni hali photoshop mu estetik mi?

featured
service

Fazla kilolarından Şeyda Coşkun yardımı ile kurtulan ünlü şarkıcı Deniz Seki, son dönemde yaptığı paylaşımlar ile sık sık adından söz ettirirken son pozu sosyal medyayı salladı. Sosyal medya kullanıcıları Deniz Seki’nin fotoğrafını gördükten sonra ikiye bölündü. Kimi estetik olduğunu söylerken kimi photoshop yaptığını savundu.

Mide ameliyatı olarak kilo veren ancak daha sonra geri alan Deniz Seki, Şeyda Coşkun’un düzenlediği diyet ve spor programına uyarak 2,5 ayda 22 kilo vererek, 36 bedene düştü. Kilo vermesinin ardından paylaşımlarını artıran Deniz Seki, yeni şarkısının kapak çekimleri için objektif karşısına geçti.

Son hali ile gündemden düşmeyen Deniz Seki, çok konuşulacak yeni bir paylaşıma imzasını attı. Seki, paylaşımına ‘Dün el dediğine nasıl yer dersin?’ notunu düşerken sosyal medya ikiye bölündü.

Kimi sosyal medya kullanıcısı estetik olduğunu söylerken kimi kullanıcı ise photoshop yaptığını savundu. Seki’nin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Sosyal medya kullanıcıları Deniz Seki’nin paylaşımına ‘Deniz Seki nerede? Bu kim?’, ‘Resimle çok oynanmış isim yazmasa asla tanıyamam’, ‘Ne oldu sana böyle efsane’ ve ‘Bu nasıl bir güzellik Deniz hanım maşallah’ gibi yorumlarda bulundu.

blank

Deniz Seki’nin yeni hali photoshop mu estetik mi?