Dilan Polat ve Engin Polat’tan sonra Şulemsi adı gündemde

featured
service

Sosyal medyada paylaştığı lüks yaşamı ile dikkati çeken ve ‘Şulemsi’ adıyla bilinen Şule Kayatürk, gizlediği hesabından açıklama yaptı: “Olur da bir açığım varsa bilmeden, devletime kurban olsun.”
Lüks yaşantısına dair paylaşımlarıyla tartışma yaratan, para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla gündeme gelen ve “kara para aklamak”, “vergi kaçırmak” ve “örgüt kurmak” suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat’ın ardından, bir sosyal medya fenomeni daha bu iddialarla ilgili öne çıktı.

Yine sosyal medya üzerinden paylaştığı lüks yaşamı ve geçirdiği estetik operasyonlarla dikkati çeken Şule Kayatürk, yakın zaman önce gizlediği hesabından bir açıklama yaptı. ‘Şulemsi’ adıyla bilinen Kayatürk, “Olur da bir açığım varsa bilmeden, devletime kurban olsun” dedi.

Şulemsi olarak bilinen Şule Kayatürk’ün sahip olduğu servet iddialar arasında, tespit edilebilen 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yat bulunduğu söyleniyor.

FENOMENLER MERCEK ALTINDA

Dilan ve Engin Polat çiftinin mal varlıkları ve ardından tutuklanmaları sonrası gözlerin çevrildiği sosyal medya fenomenlerinin lüks yaşamları dikkat çekiyor. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı kısa sürede servet edinen bu kişilerin gelir kalemlerini irdelerken bazı fenomenler hesaplarından paylaşım yapmayı bıraktı.

DEMİRTAŞ: EN AZ BİR MİLYAR LİRA VERGİ ÖDEMELİ

Son olarak ‘Şulemsi’ adıyla bilinen Şule Kayatürk, Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın dikkatini çekti. Demirtaş, Kayatürk’ün mal varlığı iddiaları üzerine “En az bir milyar lira vergi ödemeli” yorumunda bulundu.

Giyim markası ve güzellik salonları bulunan Kayatürk, gizlediği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ben her şeyimle dikkat ediyorum ticaretime. Olur da bir açığım varsa bilmeden, devletime kurban olsun” dedi.

Dilan Polat ve Engin Polat’tan sonra Şulemsi adı gündemde