Ebru Gündeş ile Yaşar İpek aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi

featured
service

2022’nin ilk günlerinde bomba bir aşk iddiası gündem oldu. Reza Zarrab ile boşandıktan sonra özel hayatında yalnız kalmayı tercih eden Ebru Gündeş’in, kendisi gibi şarkıcı olan Yaşar İpek ile aşk yaşadığı ileri sürüldü.

blank

YORUM VE BEĞENİLER DİKKAT ÇEKTİ
Daha önce meslektaşı Seren Serengil ile evlilik yapan İpek’in, Ebru Gündeş’in paylaşımlarına yorum yapması ve beğeni yapması iddialara sebep gösterilmişti.

Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddiasına ilk açıklama geldi. Gazeteci Bilal Özcan’a konuşan Yaşar İpek, iddiaları kesin bir dille yalanladı.

YAŞAR’DAN SON NOKTA
Gündeş’le yakın olmadığını belirten Yaşar İpek, “Söz konusu değil böyle bir şey. Ebru Gündeş’i hayatım boyunca 3-4 kere gördüm, o da sahnede. Çok sevdiğim saygı duyduğum bir sanatçı arkadaşımdır” ifadelerini kullandı.

2010 yılında nikah masasına oturduğu iş insanı Reza Zarrab’la 2021’de yollarını ayıran Ebru Gündeş’in, bu evliliğinden Alara adında bir kız çocuğu bulunuyor.

Öte yandan Yaşar İpek de 2018 yılında Fransa’da evlendiği Seren Serengil’den 2020 senesinde anlaşmalı olarak boşanmıştı. İkili boşanma aşamasındayken darp, hakaret gibi suçlamalarla karşı karşıya gelmişti.

Ebru Gündeş ile Yaşar İpek aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi