Emlak kralı Dikran Masis’in damadından çok konuşulacak iddia!

featured
service

Sabah Gaetesinden Ceyhan Torlak’ın haberine göre Emlak kralı Eskidji Müzayede’nin sahibi ünlü işadamı Dikran Masis‘in eski damadı Şafak Susamcıoğlu, eski kayınpederinin avukatı Şemih Şen’in işyerine gelerek kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla şikayette bulundu.

blank

Susamcıoğlu şikayet dilekçesinde, “Eski kayınpederim Dikran Masis’in vekili sıfatıyla 21 Aralık 2020’de işyerime gelen avukat Semih Şen ile boşanma sürecine ilişkin görüşme oldu. Semih Şen olay günü, ‘Bak ben Dikran Masis’in avukatıyım. Dikran adına geliyorum. Bak bu boşanma protokolünü imzalayacaksın. İmzalamazsan başına çok işler açarım.

blank

Sen bu adamların kim olduğunu biliyorsun. Hayatınla oynarlar. Sana ve ailene yazık olur. Dikran Bey ile konuşayım. Sana malum konudan dolayı para ve yazlık verelim. Keyfine bak. Çocuğu da bırak bunlara ondan sonra ne halin varsa gör. Bak hakim savcı benim elimde. Seni süründürürüm.

Bu saatten sonra ayağını denk al. Hepinizin a..k..Görürsünüz siz. Siz kiminle dans ettiğinizi bilmiyorsunuz. Bunların hesabını sorarım. Dikran Bey ile ananızı s..” şeklinde ifadeler kullandığını belirtti.

blank

BAKANLIK SORUŞTURMA İZNİ VERDİ
Şikayet üzerine inceleme başlatan Adalet Bakanlığı avukat Semih Şen hakkında soruşturma izni verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu tarafından Semih Şen hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

blank

Şen hakkında Susamcıoğlu’nu tehdit ettiği gerekçesiyle 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Şen, önümüzdeki günlerde İstanbul Anadolu Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

İDDİANAMEDE ŞOK SÖZLER
İddianamede, avukat Semih Şen’in Dikran Masis’in eski damadı Şafak Susamcıoğlu’nun yanına giderek, “Sana söylüyorum. Bu insanlar güçlü insanlar. Akıllı ol. Teklifimizi kabul et. Bu işi de büyütmeden çözelim. Eğer sen çiçek, böcek, eroin konusunu açarsan bu adamlar seni böcek gibi ezerler.

blank

Ben de müvekkilimi korumak için seninle uğraşmak zorunda kalırım. Bak açık söylüyorum. Özellikle uyuşturucu duyulursa Dikran Bey senin ananı s…Ben de sana yaşama hakkı vermem. Çünkü müvekkilimi korumakla yükümlüyüm. Gel inat etme. Akıllı ol. Sana ve ailene yaşama hakkı vermezler.

blank

Birbirimizle kötü olmayalım. Ben de seninle uğraşmak zorunda kalmayayım. Eğer uğraşmak zorunda kalırsam sana yaşama hakkı vermem. Seni doğduğuna pişman ederim. Ben müvekkilimle kötü olmak istemiyorum. Ben seni yine uyarıyorum.

blank

Bu insanlar ihbarın ve medyaya çıkarman durumunda kılıçlar çekilmiş olur. Ben de Dikran ile beraber senin ananı s… Sen akıllanmayacaksın. Her teklifimizi reddediyorsun. Biz sana iyilik yapıp yeni hayat kurmana yardımcı olmak istiyoruz” şeklinde sözler söylediği ortaya çıktı.

blank

OĞLUNUN YÜZÜNE ESRAR ÜFLUYOR
Dikran Masis’in eski damadı Şafak Susamcıoğlu, Alexandra Masis ile 8 yıl önce evlenip 1.5 yıl önce de boşanma davası açmıştı. Susamcıoğlu, savcılığa gidip eşinden, kayınbiraderi Cem Masis ve kayınpederinden şikayetçi olmuştu.

blank

İlk kez SABAH’ın gündeme getirdiği olayda, Şafak Susamcıoğlu, eski eşi olan Dikran Masis’in kızı Alexandra Masis’in uyuşturucu kullandığını ve 4 yaşındaki oğullarının yüzüne esrar üflediği, oğluna şarap içirdiği yönünde çıkan haberler gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ayrıca Şafak Susamcıoğlu’nun eski eşi Alexandra Masis’in uyuşturucu kullandığına yönelik şikayeti üzerine Beykoz Devlet Hastanesi Psikiyatri Polikliniği’nde düzenlenen rapora göre ‘madde kullanım bozukluğu remisyonda’ teşhisi konulmuştu.

Emlak kralı Dikran Masis’in damadından çok konuşulacak iddia!