Giresun’da uzaylı paniği!

featured
service

Yerel halkın ‘daha önce hiç böyle bir şey görmediklerini’ iddia ettikleri için dev bir çekici ışını üç saat boyunca yerinde gördükten sonra şaşkına döndüler. Devasa altın ışın, Türkiye’nin kuzeydoğusundaki Trabzon ili sınırına yakın Gümüşhane ilindeki Pontik Dağları’ndaki Zigana Geçidi’nde parlarken görüldü. Deniz seviyesinden 2 bin metre yükseklikteki Zigana Gümüşkayak kayak merkezinin tesislerinden ender görülen bir olay yakalandı. Bunu kaydedenler, dev altın rengi ışığın Zigana Geçidi’nin yamaçlarında yaklaşık üç saat boyunca tek bir noktadan parladığını iddia etti.

Bölgenin kayak merkezinin sözcüsü Abdullah Eroğlu, daha önce bölgede çok çeşitli çarpıcı manzaralar gördüklerini, ancak böylesini hiç görmediklerini söyledi. “Bugünün en çarpıcı sahnesini gördükleri için şanslıydılar. O ışık huzmesi gerçekten uzun bir süre Zigana’nın yamaçlarına vurdu. Sahneyi cep telefonlarımızla da çektik.

Bilim kurgu filminden fırlamış gibiydi.” “Bazıları bunu dikey bir gökkuşağına da benzetti. Merkezimizdeki misafirler manzarayı gördüklerinde çok şaşırdılar ve anı ölümsüzleştirmek için hemen telefonlarına uzandılar.” Işık demetleri, bilimkurgu filmlerinde yaygın bir kavramdır, çünkü genellikle insanları bir UFO’ya taşımak için uzaylı uzay gemilerinden inerler.

Giresun’da uzaylı paniği!