Gülşah Saraçoğlu ile Gökhan Göz barıştı! Aralarına Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yelliler girmişti

featured
service

Çok sayıda ünlü ismin modacısı olan Gülşah Saraçoğlu, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Gökhan Göz ile geçtiğimiz yıl Temmuz ayında olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Evlenme kararı aldığı iş insanı sevgilisi Gökhan Göz’den sürpriz bir kararla ayrılan Gülşah Saraçoğlu, aldatıldığını iddia etmişti.

Gülşan Saraçoğlu konu ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı: “Son derece utanarak ve sıkılarak bu açıklamayı yapıyorum. ‘Skandal yasak aşk’ iddiaları doğrudur ama hadisenin çok çok dışında olmama rağmen beni içeri çekmek isteyenlere bir cevap da vermem mecburiyet kazandı artık. Çünkü bu bir şahsiyet meselesidir. Üzülerek söylüyorum ki; bugün magazinde konuşulan mevzuların üzerine sayısını bile bilmediğim birçok telefon aldım. Bu konunun hiçbir tarafında değilim. Çünkü konu benim konum değil (mezhepsiz ilişkiler)… Bu ilişkide bir kamuflaj ve bir kalkan olarak kullanıldım, aldatıldım. Aldatıldığıma değil, ‘Kendime neden bunları yaptırıyorum?’ diye. Evlilik teklifi almışken ve de bu gerçekleşecekken inandığım, güvendiğim adamın maalesef ki bu ilişkisini ve detaylarını öğrenmiş bulunmaktayım… En başta karşı tarafın iki evladı hatrına ve kendi adıma, kaliteme yakıştıramamakla beraber hiçbir din, dil ve ırkta kabul edilemeyecek bir ilişkiler yumağı, çelişkiler zinciri ve de ahlak çöküntüsü… Bu yaşanılanların detayını A’sından Z’sine gayet net bildiğim halde yine de bu bildiklerimi detaylandırıp parantezleri açmayıp konuşmayacağım. Zira konuşursam işte o zaman herkes susar ve bu trajedya da figürasyon olan kişiler insan içine dahi çıkamazlar. Tabii bir nebze yüzleri varsa.”

Gülşah Saraçoğlu ile ilişkisini noktalayan Gökhan Göz’ün adı Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yelliler ile aşk dedikodularına karışmıştı. Gökhan Göz, türkücü Berdan Mardini’den henüz boşanmadan önce aşk yaşamaya başladığı Fatoş Yelliler ile birlikteliğini sosyal medyadan ilan etmişti. Gökhan Göz, yasak aşk iddialarını ilk başta yalanladığı ve ‘hakkımı helal etmiyorum’ dediği Fatoş Yelliler ile samimi karelerini Instagram hesabından yayınlamış ve birlikteliklerini gözler önüne sermişti.

blank

AŞK KALDIĞI YERDEN DEVAM…

Milliyet’te yer alan habere göre; İlişkilerine bir şans daha veren ikili, önceki gece Şile’de bir mekanda görüntülendi. Birlikte eğlenen ünlü çift, DJ kabinine geçerek birbirlerini öpücüklere boğdu. Mekanı el ele terk eden sevgililer, muhabirlerin sorularını yanıtlamadı.

Berdan Mardini ile evliyken kendisiyle aşk yaşamaya başlayan Fatoş Yelliler’den ayrılan Gökhan Göz, daha önce defalarca kez ayrıldığı modacı Gülşah Saraçoğlu’na döndü. Birkaç ay önce geçmişte yaşanan her şeyi unuttuğunu söyleyen ve kalbinin aşka açık olduğunu ifade eden Göz, önceki akşam Saraçoğlu ile birlikte Şile’de bir mekanda objektiflere yansıdı.

GEÇMİŞTE NELER OLMUŞTU?

Öte yandan Gülşah Saraçoğlu, daha önce Gökhan Göz ile birlikte yaşadıkları eve giderek evin altını üstüne getirmişti. İş adamı da, sosyal medya hesabından, evin videosunu paylaşarak, “Bu yaptığını kendine yakıştırdıysan, bir de hastalığımda yanımda olmuşsun! Böyle mi atarak evi kırarak yazıklar olsun. Allah’tan dilerim ki önce akıl sağlığına kavuşursun. Şikayetçi olmayacağım” notuyla paylaşmıştı.

Gülşah Saraçoğlu, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı iş insanı sevgilisi Gökhan Göz’den kendisine Instagram canlı yayını sırasında takipçilerin gözü önünde ağza alınmayacak küfürler yağdırdıktan sonra ayrılmıştı. Ancak ikili ilişkilerine bir şans daha vermişti.

Berdan Mardini, iki çocuğunun annesi ve eşi Fatoş Yelliler’in, Gökhan Göz’le ilişkisi olduğunu açıklayarak herkesi şoke etmişti. Fatoş Yelliler, iki çocuğunun babası Berdan Mardini’den boşandıktan sonra Gökhan Göz ile ilişkisini sosyal medyadan gözler önüne sermiş ancak ikili çok geçmeden ayrılmıştı.

Fatoş Yelliler’in uğruna eşini aldattığı Gökhan Göz’ü de başka bir erkekle aldattığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Gökhan Göz, Fatoş Yelliler’in kendisini aldattığını iddia etmiş ve Yelliler’in eşyalarını ve kıyafetlerini benzin döküp yakmış, o anları da sosyal medyadan yayınlamıştı.

Gülşah Saraçoğlu ile Gökhan Göz barıştı! Aralarına Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yelliler girmişti