İpek Açar, uzun yıllardan sonra anne olmaya hazırlanıyor

Ünlü sanatçı Kayahan ile evliliğinden bir kızı olan İpek Açar, uzun yıllardan sonra yeniden anne olmaya hazırlanıyor.

featured
service

İpek Açar ve Alper Kömürcü çiftinden ise sevindirici mutlu bir haber geldi. Evliliklerini 13 Eylül 2019 yılında gerçekleştiren ünlü müzisyen çift, uzun zamandan beri çocuk sahibi olma arzusuyla Çocuk Esirgeme Kurumu’na başvurmuş ve bu zaman 3 yıldır gerekli prosedürlerin tamamlanmasını beklemişti. 

Fakat daha öncesinde vermiş olduğu bir röportajda ise sağlık sorunlarıyla ilgili çok önemli bir açıklamada bulunmuştu, “Benim ciddi sağlık problemim var, bu nedenle bir kez daha anne olmak çok zor” ifadelerini kullanan 45 yaşındaki İpek Açar, sevindirici mutlu bir haberle birlikte bebek beklediğini öğrenmiştir.

Yaz aylarında Bodrum’a taşınan ve iş gereği sık sık İstanbul’a giden İpek Açar ve Alper Kömürcü çifti, bu mutlu haberi 5 ay boyunca gizli tutmuşlardır. 

Merhum sanatçı Kayahan ile olan evliliğinden 23 yaşında Aslı Gönül adında bir kızı olan İpek Açar, yıllar sonra tekrar bebek sevinci yaşama fırsatı buldu. 

Ayrıca, evlatlık olarak da başvurusundan bulunup ve vazgeçmeyen İpek Açar’ın kızı Aslı Gönül de, Londra’da eğitim aldı ve fizik alanında en iyi üniversitelerden biri olan Durham Üniversitesi’nden mezun oldu.

İpek Açar, uzun yıllardan sonra anne olmaya hazırlanıyor