İşte çıplak uzaylı resmi!

featured
service

ABD’de bir avcı, uzaylı olduğundan şüphelenilen kişinin UFO etkin noktası olarak bilinen bir alana kurduğu bir iz kamerasını başlatmasının ardından çıplak bir uzaylıyı yakaladığını iddia etti. Montana’dan Donald Bromley, kamera tuzağını, iddia edilen UFO gözlemleriyle ünlü bir site olan Redgate adlı bir yere kurdu.

Kamerası, soğan kafalı gri bir figürün üzerinde hiçbir kıyafet olmadan yanından geçtiği anı yakalamayı başardı.

Başlangıçta Bromley görüntünün bir insan olduğunu düşündü, ancak görüntüye baktıkça fikrini daha çok değiştirdi. KXLF haber kaynağına konuşan Bromley şunları söyledi, “İlk gösterdiğim kişi, onun bir insan olduğunu düşündü, ama sonra ona daha fazla baktığımda garipti, yerinde değildi ve her şey uzaylı kişiliğine uyuyor, daha büyük soğanlı kafa, sen giysisi olmadığı söylenebilir, şeffaf bir varlıktır.”

Görüş, Pentagon’un geçen yıl, UFO’ların bazı potansiyel görüşlerini açıklayamadıklarını ortaya koyan önemli bir rapor yayınladıktan sonra geldi. Montana, Amerika’nın UFO gözlemleri için sıcak noktalarından biridir ve Bromley’nin iz kamerası, bölgeyi sadece dünya dışı fanatiklerin ziyaret edebileceği bir yer olarak artırmıştır.

Çok sayıda paranormal blog, Redgate hakkında, insanların kaçırıldığına dair kanıtlanmamış iddialarla uzaylı gözlemleri ve faaliyetleri hakkında yorum yapar. Redgate bölgesi o kadar gizemli hale geldi ki, bölgenin paranormal tarihi hakkında bir film yapılmıyor.

İşte çıplak uzaylı resmi!