Katarlı iş adamı kardeşler Osama Yousef Aa ALQARADAWI ve Mohammed Yousef A ALQARADAWI’ye ulaşamıyor!

featured
service

Fikirtepe Haber’de yer alan habere göre Pana Yapı Raci Şaşmaz ile ortaklık yapan Osama Yousef Aa ALQARADAWI ve Mohammed Yousef A ALQARADAWI arsa sahiplerinin kiralarını ödemedikleri gibi 4 yıldır Fikirtepe ye uğramadılar.

PANA YAPI Brooklyn projesinin mağdurları kendine site kurdu

Fikirtepelileri yüzüstü bırakan ALQARADAWI Kardeşler Nerede?

Katarlı yatırımcı olarak gelip, Fikirtepe de inşaat yapmak isteyen ALQARADAWI kardeşler kayıplara karıştı.

Bakanlık tarafından devir alınmasa yapılma imkânı olmayan proje sahipleri aranıyor. Arsa sahiplerine 4 yıldır kira ödemeyen ve mağdur eden bu iki kardeş şimdi ne yapıyor acaba?

https://www.superkulup.com/kurtlar-vadisinin-yapimcisi-raci-sasmaz-dolandiriciliktan-yargilanacak.html

Türkiye de kurdukları Al Bawakır Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret A.Ş. şirketine de ulaşamadık. Bu şirketinde kapatıldığı söyleniyor. Selimoğlu Yapı A.Ş firması da iflas etmiş ve alacaklıları mağdur etmişti.

AL BAWAKİR Konut İnşaat Anonim Şirketinin Ticaret sicil gazetesi incelendiğinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak Osama Yousef Aa ALQARADAWI ve Yönetim Kurulu üyesi olarak Mohammed Yousef A ALQARADAWI gözüküyor. Yaptığımız araştırmalara göre Osama Yousef Aa ALQARADAWI 02/12/2021 tarihinden itibaren Katar Devletinin Romanya Büyükelçisi olarak atanmış. Kardeşi Mohammed Yousef A ALQARADAWI ise Katar üniversitesinde görevli gözüküyor.

blank

His Excellency Osama bin Yousef Al-Qaradawi, Ambassador of the State of Qatar to Romania, met with His Excellency Cornel Feruta, State Secretary for Global Affairs and Diplomatic Strategies at the Romanian Ministry of Foreign Affairs

Katarlı iş adamı kardeşler Osama Yousef Aa ALQARADAWI ve Mohammed Yousef A ALQARADAWI’ye ulaşamıyor!