Kerem Alışık engelli figüranı yumrukladı

featured
service

Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova setinde geçtiğimiz hafta kavga çıkmış başrol oyuncularından Kerem Alışık ile Murat Ünalmış birbirine girmişti. Konuyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Setten sızan bilgilere göre; ambulans kullanan engelli figüranın ani fren yapmasına sinirlenen Kerem Alışık, 25 yaşındaki gence yumruk attı.

Başrollerini Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Hande Soral, Nazan Kesal, Furkan Palalı, Melike İpek Yalova ve Hülya Darcan’ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geçtiğimiz hafta sette kavga çıkmıştı. Perşembe günleri Atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncusu Kerem Alışık ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Fekeli’si Kerem Alışık’ın geçen hafta çekimler sırasında Murat Ünalmış’la yaptığı kavga adliyeye taşınmıştı. Alışık’ın sette neden olduğu olayların bununla sınırlı olmadığı geçen yıl ocak ayında da konuşma engelli bir figüranı yumrukladığı ve olayın mahkemeye taşınmadan üstünün kapatıldığı açıklandı.

Setten sızan bilgilere göre; ambulans kullanan engelli figüranın ani fren yapmasına sinirlenen Alışık, 25 yaşındaki gence yumruk attı. Genç darp raporu almaya kalkınca da gönlünü almak için hediyeler aldı. Olay kapatıldı. Ardından Alışık’ın Engelsiz Yaşam Vakfı’ndan ödül alması ise tüm set ekibini şoke etti.

Kerem Alışık engelli figüranı yumrukladı