Kıvanç Tatlıtuğ’un evliliğinde dizideki ‘Öpüşme’ sahnesi krizi!

service

Kıvanç Tatlıtuğ‘un, Serenay Sarıkaya ile öpüşme sahneleri evliliğinde kriz yarattı. Başak Dizer’in “Bir daha olursa boşarım” dediği iddia edildi.

Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya başrol oynuyor. İkilinin sahneleri ise her hafta sosyal medyada olay oluyor.

Sahneleri sadece oynamakla kalmayıp adeta yaşayan çiftin sahneleri Başak Dizer engeline takıldı. 7 yıldır mutlu bir evliliği bulunan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin Serenay Sarıkaya nedeniyle sorun yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz yıl 15 Nisan’da çocukları Kurt Efe’yi kucaklarına alan çiftin evliliğinde de sorunlar görülmeye başladı. Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya arasındaki yakınlaşmadan rahatsız olan Başak Dizer, “Bir daha olursa boşanırım” dedi.

Karar Gazetesi’nin haberine göre; sosyal medyada Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin uyuma hakkında paylaşımlar yapılırken konu Başak Dizer’in kulağına gitti. İkilinin birbirine yakıştığının farkında olan Başak Dizer ise bu durumdan oldukça rahatsız oldu.

Aile dizisindeki uyumu ve yakınlaşmaları ile sosyal medyanın gündeminde yer alan Devin ve Aslan çifti performanslarıyla da herkesi kendine hayran bırakıyor. Aile dizisinde Devin ve Aslan karakterinin öpüşme sahnesi Başak Dizer’i rahatsız etti. Konu hakkında pek çok yorum yapılırken Başak Dizer’in ‘Bir daha olursa ayrılım’ dediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Kıvanç Tatlıtuğ’un evliliğinde dizideki ‘Öpüşme’ sahnesi krizi!