Londra’nın yanı başında gizli kalmış cevher: Eden Grove

featured
service

İngiltere’nin Surrey Bölgesi’nde Thames Nehri kenarında kurulu olan Stains Upon Thames’ta yer alan projenin Türkiye lansmanı Richmond London Homes proje Turkiye temsilcisi ve Fatih Koştu & Halil Şahin’in kurucusu olduğu FH Group A.Ş iş birliği ile Raffles Otel’de gerçekleşti.

Dünyanın gözde yatırım başkentlerinden biri olan Londra, gayrimenkul yatırımında yabancı müşterilerine çeşitli avantajlar sunuyor. Londra’daki konut projeleri bölgesel değer artışı projenin değer artışı ve döviz cinsinden kira elde edilmesi ile yatırımcılarına avantajlar sunmakta. Bu nedenle yabancı yatırımcılar doğru projeleri tercih ettikleri takdirde, kısa vadede pek çok avantajı elde etme fırsatı yakalayabilmektedir. İngiltere’nin Surrey Bölgesi’nde Thames Nehri kenarında kurulu olan Stains Upon Thames’ta bulunan Eden Grove projesinin ikinci etabı olan “Lily House” da bölgenin en dikkat çeken projelerinin başında geliyor.

“Eden Grove” projesinin exculisive temsilcisi olan Richmond London Homes’un kurucusu Özlem Öztürk burada yaptığı konuşmasında, Londra ve Hong Kong’un ardından projenin üçüncü lansmanını İstanbul’da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek proje hakkında şu detayları paylaştı; “Eden Grove projesinin ikinci etabı olan Lily House’un yer aldığı lokasyon, pandemi sonrası en çok göçü alan bölge olarak dikkat çekiyor. Yatırımcılar için yüksek kiracı portföyü sunan Eden Grove, Heathrow Airport’a 10 dakika sürüş mesafesinde konumlanmakta. Eden Grove projesi, M4 koridoru olarak adlandırılan ve İngiltere’nin Silikon Vadisi olarak tanımlanan teknoloji hub’ının da hemen yani başında yer almakta. 2010 yılından günümüze 1100’ün üzerinde teknoloji firması bu bölgede konumlanmıştır. Bupa, Microsoft, Huawei gibi pek çok markanın ‘head office’i bu koridor içerisinde yer almaktadır. Bu da çevredeki firmaların IT, CEO ve direktörlerin kısacası yüksek gelir grubuna sahip çalışanlarının yatırımcılar için potansiyel birer müşteri olduğu anlamına gelmektedir.”

Eşsiz konfor arayan yatırımcılar için tasarlanmış “Eden Grove” projesinin ikinci etabı olan “Lily House” Stains Upon Thames’in merkezine ve tren istasyonuna sadece 5 dakika yürüme mesafesinde.

Londra merkezine yakın olması nedeniyle hem şehrin hem de yeşilin avantajlarını bir arada sunması ise en büyük artılarından biri olarak dikkat çekmekte. Proje, M25, A4 ve M4 karayollarına olan yakınlığı sayesinde hızlı bir ulaşım bağlantısına sahip. Örneğin Waterloo’ya 35 dakikada ulaşmak mümkün. Proje, ülkenin önemli eğitim kurumlarından Royal Holloway’e 6 dakika, Eton College’a 18 dakika, Imperial College’a 35 dakika, King’s College London’a 48 dakika ve London School Of Economics’e ise 51 dakika sürüş mesafesinde bulunmakta.

Projenin en onemli motivasyon noktalarından bir diğeri, hizlı tren hattı Queen Elizabeth line’in Heathrow Havaalanı hattının önümüzdeki yıl açılıyor olması. Heathrow Havaalanı’ndan şehir merkezi sadece 20 dakika mesafede olacak olması projenin merkeze olan yakınlığını daha da artıracak. Bölgedeki devlet okullarının yüzde 89’u A ve A+ eğitime sahip olduğu için pandemi sonrası özellikle Londra’nin Zone 1 ve Zone 2’de yaşayan ailelerin yaşam alanı olarak tercih ettiği bir bölge olmuştur.

Eden Grove projesinin ikinci etabı olan Lily House’da 1,2 ve 3 yatak odalı daireler yer alıyor. Farklı renk konseptlerinde daire seçenekleri sunan Berkeley Homes, yatırımcısına en iyi şekilde dizayn edilmiş yaşam alanlarını sunmakta. Lily House’un giriş katında yer alan concierge, açık alan office space ve özel toplantı salonları ile sinema salonu, spor salonu gibi özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Lily House’un satış fiyatları £345,000 ila £740,000 aralığında değişmektedir.

Londra’nın yanı başında gizli kalmış cevher: Eden Grove