Murat Boz eski sevgilisi Aslı Enver’e gönderme mi yaptı?

featured
service

Yaklaşık iki sene önce oyuncu Aslı Enver ile yollarını ayıran şarkıcı Murat Boz, yeni pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Boz’un gönderisine, “Ben yine bekledim seni. En iyi ben özledim seni. Göze al yollarımı sevgilim” notunu düşmesi, “Eski aşkına gönderme yapıyor” şeklinde yorumlandı.

‘Kardeşim Benim’ filminde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkisi 2019’un ekim ayında sonlanmıştı. İkili, ayrılıklarından sonra, sosyal medyada birbirleriyle ilgili davranışlarla gündeme geliyor.

Boz, geçtiğimiz yıl Aslı Enver ile çekilen karesini Instagram profilinin arşivden çıkartarak yayınlamış ve “Barıştılar mı?” sorusunu akıllara getirmişti. Bu kez de Murat Boz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

blank

“GÖZE AL YOLLARIMI SEVGİLİM”

Instagram hesabının hikaye bölümünden bir fotoğrafını paylaşan yayınlayan şarkıcı, gönderisine, “Ben yine bekledim seni. En iyi ben özledim seni. Göze al yollarımı sevgilim” notunu düştü.

Boz’un bu sözleri, hayranları arasında “Aslı Enver’e gönderme yaptı” şeklinde yorumlandı.

blank

ESKİ AŞKINI STALK’LIYOR

Aslı Enver, son olara şarkıcının fan hesabını takip etmişti. Bunu fark eden Instagram kullanıcıları, hemen ekran görüntüsü almıştı.

Enver’in bu davranışı, “Aslı, Murat’ı stalklıyor” yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. Aslı Enver, kısa bir süre sonra da hesabı takip etmeyi bırakmıştı.

Murat Boz’un evliliğe yanaşmaması sebebiyle Aslı Enver’in ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti.

Murat Boz eski sevgilisi Aslı Enver’e gönderme mi yaptı?