Oyuncu Ahmet Bağdatlı’ya arkadaş kazığı!

featured

Oyuncu Ahmet Bağdatlı, uygun fiyata satın aldığı teknoloji cihazlarını yüksek karla satacağı bir işe 1,5 milyon yatırdı. İş ortağı ortadan kaybolunca oyuncu, alacağını tahsil etmek için icra takibi başlattı.

Sabah Gazetesinden Dilek Yaman Demir’in haberine göre Çukur, Arka Sokaklar gibi ünlü dizilerde rol alan oyuncu Ahmet Bağdatlı’nın çalıştığı cast ajansında Murat U. İsimli bir arkadaşı vardı.

Bağdatlı’nın oyuncu arkadaşıyla yaptığı konuşmada, bir teknoloji cihazı işine girdiğini kısa sürede yüklü miktarda para kazandığını öğrendi.

İşe girmek için gönüllü olan Bağdatlı, önce bu iş için küçük meblağalar yatırdı. Paranın karşılığını kısa sürece ve yüksek vadeyle gören Bağdatlı, 1,5 milyon lira değerinde yatırımla işe girdi.

İddiaya göre parayı iş ortağı ve arkadaşı Murat U. İle işin içindeki 4 kişinin hesabına yatırdı.

İCRA TAKİBİ BAŞLATTI
Bir süre sonra parayı verdiği ortağı ve diğerleri yine iddiaya göre genç oyuncuya dönüş yamadı ve telefonlarını açmadı. Genç adam yatırım yaptığı parayı geri almak için banka dekontlarıyla birlikte İcra Müdürlüğüne başvurdu. Bağdatlı, parasının faiziyle tahsil edilmesini istedi.

Oyuncu Ahmet Bağdatlı’ya arkadaş kazığı!