Özcan Deniz ile İranlı sevgilisi Samar Dadgar hakkında bomba iddia!

featured
service

Feyza Aktan’dan olaylı boşanan Özcan Deniz, şimdilerde kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşıyor.
Oğlu Kuzey’in velayet davasının hemen ardından sosyal medya hesaplarından aşklarını ilan eden Özcan Deniz ile İranlı sevgilisi Samar Dadgar hakkında ortaya bomba bir iddia atıldı.

blank

Seren Serengil’in Söylemezsem Olmaz programında Özcan Deniz ile sevgilisi Samar Dadgar hakkındaki açıklamaları magazin kulislerini çalkaladı… Özcan Deniz’in genç sevgilisi annesinden veto mu yedi?

blank

EVLENMEDEN ÖNCE DE SEVGİLİYMİŞ

Söylemezsem Olmaz programında Samar Dadgar’ın Özcan Deniz’in evlenmeden önceki sevgilisi olduğu iddia edildi.

Seren Serengil, Özcan Deniz’in annesinin o zamanlar bu ilişkiye karşı çıktığını söyleyerek, “Bu diğerinden daha beter diyerek oğluna küstü. Annesinin yaşadığı şahit olduğu bir şeyler var” dedi.

Genç aşkına maddi ve manevi destekte bulunan Özcan Deniz’in yine genç isim Feyza Aktan ile yaptığı evlilik olaylı bitmişti.

Yaşanan olaylara ailede dahil olmuş ve kavgalarla gündeme gelmişlerdi.

Daha önce çıkan haberlerde Özcan Deniz’in yeni sevgilisi Samar Dadgar ile beraberliğinin geçmişte yaşanan bu kötü deneyimler sebebiyle aile tarafından onaylanmadığı iddia edilmişti.

OĞLUNU ENGELLEDİ

Öyle ki; ilişkiyi onaylamayan anne Kadriye Deniz, iddiaya göre oğluyla yaşadığı evi terk etmiş, oğlunu sosyal medyadan da engellemişti.

Özcan Deniz ile İranlı sevgilisi Samar Dadgar hakkında bomba iddia!