Semra Fiz Arıkçı, “Kocamla yasak aşk yaşayıp, benden boşanması için baskı yapıyor”

featured
service

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Heves Ekinci’ye şok dava. Yönetim danışmanı Semra Fiz Arıkçı, HDI Sigorta Şirketi’nin eski genel müdürü olan eşi Orhan Arıkçı ’nın kendisinden yaşça büyük Heves Ekinci’yle yasak aşk yaşadığını söyleyerek İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurdu.

Eşinin 2010’dan bu yana Ekinci ile birlikte olduğunu iddia eden Arıkçı “İlişkilerini 2011’de gazetelerden öğrendim. Heves Ekinci, kendisini kocamın ikinci karısı olarak görüyor. Eşime ‘evliliğini bitir’ diye baskı yapiyor. Eşim de bu yüzden bana boşanma davası açtı” dedi.

Yazışmaları delil sundu

Semra Fiz Arıkçı, eşi ve Ekinci arasındaki, “Kendi kendime söz verdim, bir daha evli erkekle ilişki yaşamak istemiyorum… Davayı açtığın gün serbest olabilirsin… Kim olarak yani iki karılı Orhan olarak mı” gibi yazışmaları da mahkemeye delil olarak sundu.

Arıkçı, evlilik dışı ilişkisini toplum önünde yaşayan Heves Ekinci ’nin kişilik haklarına saldırıda bulunup toplum önünde küçük düşmesine neden olduğunu belirterek 50 bin TL manevi tazminat ile talebinin kabulü halinde dava sonucunun yüksek tirajlı 3 gazetede ilanını talep etti.

Semra Fiz Arıkçı, “Kocamla yasak aşk yaşayıp, benden boşanması için baskı yapıyor”