Yasak Aşkı Ali ve Nino anahtarlığı ortaya çıkardı.. Aldatılan eş 20 Milyon tazminat istiyor

featured
service

blank

İzmir’deki Happy Moon’s restoranlarının sahibi Zülküf Dakın’ın eşi Ece Dakın, dedektif gibi iz sürdü, aldatıldığını belgeledi, boşanma davası açtı.

blank

ANAHTARLIKTAN ŞÜPHELENDİ

Yeni Asır’dan Fatih Şendil’in haberine göne Gürcistan’ın simgelerinden olan Ali&Nino heykelinin bulunduğu anahtarlıktan yola çıkılarak başlayan süreç, boşanma davası açılmasıyla noktalandı.

blank

Kocasının anahtarlığından şüphelenen bir çocuk annesi Ece Dakın, eşi Zülküf Dakın’ın kendisini aldattığına yönelik araştırmalara başladı.

Araştırma yapan Ece Dakın, eşinin telefonunda psikolojik danışman olarak kayıtlı kadının aslında eşinin sevgilisi olduğunu tespit etti.

blank

Zülküf Dakın’ın, telefonuna ‘psikoloji danışmanı’ olarak kaydettiği İrina Irmak Bahar Pulat isimli kadınla aşk yaşadığı iddia edildi.

blank

SEVGİLİSİ İÇİN ÖDEME YAPMIŞ

İrina Irmak Bahar Pulat isimli bu kadının eğitim masraflarına kadar çeşitli ödemelerinin kocası tarafından yapıldığını ve ikisinin birlikte eğlence mekanlarına gittiklerini ortaya çıkaran Ece Dakın, bu delilleri mahkemeye sunarak boşanma davası açtı.

‘Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı’ gerekçesiyle açılan davada Ece Dakın, kocasından 10 milyon maddi, 10 milyon manevi olmak üzere toplam 20 milyon lira tazminat talep etti.

blank

HÜZÜNLÜ BİR AŞK HİKAYESİ

ALİ ve Nino heykelinin hikayesi, Azerbaycanlı bir Müslüman olan Ali Khan Shirvanshir ile Gürcü bir Hristiyan olan Nino Kipiani arasındaki maceralı aşkı anlatır.

Yasak Aşkı Ali ve Nino anahtarlığı ortaya çıkardı.. Aldatılan eş 20 Milyon tazminat istiyor