1milyar TL’lik boşanma davasında gelişme! İş adamının asansör görüntüleri ortalığı karıştırdı

featured
service

blank

BİR MİLYAR TL’LİK DAVA AÇTI

A haber’de yer alan habere göre Melek Akpınar, eşine ‘zina’ nedeniyle 500 milyon TL maddi, 500 milyon TL manevi olmak üzere toplam 1 milyar TL tazminat ile aylık 850 bin TL nafaka isteyerek boşanma davası açtı. İş insanı Birol Akpınar ise 500 bin TL’lik karşı boşanma davası açarak boşanma dilekçesinde Melek Akpınar’ın kendisini Ankara’da yalnızlığa terk ettiğini ileri sürdü.

blank

ASANSÖR KAMERALARI İDDİALARINI ÇÜRÜTTÜ

Melek Akpınar, eşi Birol Akpınar’ın evli olduğu halde şüpheli Selda Balta ile gayrimeşru ilişki yaşadığını ispatlamak üzere Ankara’daki dairelerinin yer aldığı ünlü bir rezidanstaki asansör kameralarını bilirkişi aracılığıyla inceletti. Çıkan görüntülerde işadamının eşi Melek Akpınar’la evlilikleri devam ederken Ankara’daki konutta haftalarca birlikte kaldıkları, işadamının eşi tarafından her gün asansöre kadar öperek uğurlandığı görüldü.

blank

Takip eden asansör kamera kayıtlarında ise işadamının sevgilisi Selda Balta’yla gizlice dairede buluştuğu ve Selda Balta’nın daireden erken saatlerde çıkarak asansörde elbisesini düzelttiği görüntüler yer aldı.

blank

KONUT DOKUNULMAZLIĞINI İHLAL DAVASI

Melek Akpınar, bilirkişi incelemesi yapılan kamera görüntülerinde eşiyle son güne kadar sıcak ilişkilerinin olduğunun görüldüğünü, eşinin karşı davasındaki iddialarının asılsız olduğunu, eşinin sevgilisi Selda Balta’nın rezidanstaki dairelerine girip çıktığını ve konutta zina yaptıklarını belirterek şahsi eşyalarını da kullandığı iddiasıyla Selda Balta hakkında ‘konut dokunulmazlığı ihlali’ suçundan şikayetçi oldu.

blank

SAVCILIK ‘SUÇ YOK’ DEDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusunda Selda Balta hakkında 3 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Şikayete konu adresin çiftin daimi aile konutu olmadığı belirten savcılık, bu sebeple Selda Balta’nın konut dokunulmazlığını ihlal suçunun yasal unsurlarını oluşturmadığı gerekçesiyle kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

blank

İTİRAZ EDİLDİ

Melek Akpınar avukatı Sibel Engin aracılığı ile sulh ceza mahkemesine itiraz etti. Sulh cezaya verilen dilekçelerde, savcılık dosyasına asansör kamera kayıtlarının sunulduğu belirtilerek Selda Balta’nın asansör kayıtlarındaki görüntülerine yer verildi.

blank

Verilen dilekçede Selda Balta’nın, Melek Akpınar eşi tarafından İstanbul’a uğurladıktan sonra her defasında konuta geldiği, bazen geceyi geçirdiği, kamera görüntüleriyle kanıtlandığı iddia edildi. Gözler, şimdi Sulh Ceza Hakimliği’nin vereceği karara yöneldi..

1milyar TL’lik boşanma davasında gelişme! İş adamının asansör görüntüleri ortalığı karıştırdı