SEYHAN SOYLU YELİZ YEŞİLMEN İÇİN HAMAM KAPATTI

featured
service

Seyhan Soylu; “Yeliz Yeşilmen’e bir kadının kocası ile arasın da minik tartışmalar olur, iki çocuk annesi bir kadının yanı kocasının yanıdır, seni Ali bey ile barıştırmak gerek.

YELİZ YEŞİLMEN’DEN TÖVBE HAMAMI

Hem sende de suç var, ailevi olaylarını neden sosyal medyanda paylaşırsın ki, bu kadar güzel bir kadını kocanın kıskanması çok doğal hem karı koca arasında küçük kavgalar tadı tuzudur.

Sana bu paylaşımlarından sonra ” TÖVBE HAMAMI ” acilen ayarlamak gerek” dedi ve dediğini yaptı.

blank

Osmanlıda da Tövbe Hamamları vardı. Sultanların nefislerine yenildiğin de “TÖVBE HAMAMLARI”na gider ve orada haremdeki kadınlar dans eder, meşk eder ve en son hanım Sultan tövbesini yapar ve padişahın yanına giderdi ” diyen programın moderatoru Sisi lakaplı Seyhan Soylu böylelikle program da 3. barışmaya da imza atacak gibi gözüküyor .

Geçtiğimiz günlerde de Deniz Akkaya ile Seyhan Soylu ‘nun barışması, ardın da Yeliz Yeşilmen ile Erol Köse nin barışması sonrasın da şimdide Yeliz Yesilmen ‘i ikna edip Yeşilmen’in eşi ile barışmasına aracı olmak için 5 yıldızlı bir otelin lüks hamamını kapatarak Yeşilmen’e “Tövbe Hamamı” organize etti.

Flash Tv’de hafta ici her gün yayınlanan Seyhan Soylu moderatörlügündeki AL SANA HABER ‘de olaylar bitmiyor, sansasyonlara bir imza daha atılıyor Yeliz Yeşilmen’den “Tövbe Hamamı” organize etti.

blank

Seyhan Soylu bilindiği üzere ekranda giyim tarzı ve sözleriyle ile muhafazakar bir milliyetci profili çizmekte.
Bakalım Yeliz Yeşilmen’in patronu Seyhan Soylu ‘nun sözünü dinleyerek eski eşi Ali Uğur Akbaş için sosyal medyadan söyledikleri için TÖVBE HAMAMI sonrası boşandığı eşiyle barışacaklar mı?

https://youtu.be/35m1-02H6Ns

SEYHAN SOYLU YELİZ YEŞİLMEN İÇİN HAMAM KAPATTI