Seyhan Soylu’dan Seren Serengil’e ‘zina’ göndermesi

featured
service

Bu sabah “Söylemezsem Olmaz” programında konuşan Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde vurulan şoför Murat’ın annesi Fatma BilmezEce Hanım’a saldırıyorlar. Kadının içi yanıyor. Kocası ölmüş. Sen kalkmışsın tespih al, seccade al yok bilmemle. Sen kimsin ya? Sen ilk önce kendine bak. Öyle insan olamaz. Onun yaptığı büyük ahlaksızlık. Sen git önce insanlık ve ahlak terbiyesi al ondan sonra çık Ece Hanım’a laf söyle.” ifadelerinde bulununca Bircan Bali’nin “Sesimiz oldunuz. Günlerdir bunu söylemeye çalışıyorduk. Anne günler sonra bizim sesimize günler sonra tercüman oldu” şeklinde konuşması ve Seren Serengil’in de “Siz iyi yürekli bir kadınsınız, vicdanlısınız” şeklinde tepki vermesi Seyhan Soylu‘yu bir hayli kızdırdı.

Bugünkü “Al Sana Haber” canlı yayınında Seren Serengil‘e gelinlik hediye eden Seyhan Soylu, “Bu kadar tasvip ettiğiniz kadını neden oradan kovdunuz da niye Seren Serengil oturdun sen o koltuğa o zaman? Bircan’ı gönderecektiniz oradan… Denk düşmedi. Serenciğim bak canikom sana güzel bir gelinlik. Çocuğu kaptın. Bu gelinliği sana hediye ediyorum. Zinanın suç olduğunu hukuktan isterken; kendi ilişkilerini gözden geçirmen anlamında sana hediyem olsun.

blank

Suçu övmeyiz ama suça teşvik edenleri de yeri geldiğinde deşifre ederiz. Kimseye hakaret etmedik. Bize hakaret edilmesine rağmen hoşgörüyle bakan biriyiz. Sizin yapmış olduğunuz gibi timsah gözyaşları yerine ağzımızdan çıkanların sert bir mermi gibi yerini bulacağını da biliriz.

Önce iğneyi kendimize çuvaldızı başkalarına batırırız. Zinadan bahsederken istediğimiz kişileri korunaklı kozanın içine almayız. Kendimiz zinayla ilgili muzdarip isek önce yaşadığımız şahıslara nikahı keser o evlerde öyle otururuz. Başkalarını telefona bağlarken de kimseye ahlaksız dedirtmeyiz. Biz ahlaksızlığa son vermek için buradayız. Ahlaksızlığı cilalamak, üzerine su dökmek için değil

Seyhan Soylu’dan Seren Serengil’e ‘zina’ göndermesi