Tatil planı yapanlar için ilk tercihlerden biri: villa kiralama

featured
service

Otel ve pansiyonlarda tek bir odada geçen tatil süresi, villalarda geniş odalar, kişiye özel havuz ve bahçe anlamına gelir. Her ne kadar oteller her türlü hijyen ve konfora cevap verse de zamanınızı kendiniz planlamak, havuzu sadece aile üyeleriyle paylaşmak isterseniz tatilinizi birbirinden konforlu kiralık villalarda dilediğiniz gibi geçirebilirsiniz.

Özellikle pandemi sürecinde villa kiralama seçeneği sosyal mesafe, maske, kişisel hijyen gibi konuları devre dışı bıraktırır ve bu size konfor sağlar. Bununla birlikte mutfakta yemek yapabilme olanağı da oldukça önemli bir avantajdır. Otel restoranlarında yiyecek seçenekleri oldukça boldur. Ancak kendi mutfağınızda kendi istediğiniz yemeği yapabilmek ayrıca zevk verecektir. Özellikle yemek yapmayı seviyorsanız yemek yapmak zaman zaman bir terapiye bile dönüşebilir. Hem mutfak imkanı hem de şehre yakın olan villanın sunduğu imkanlar sayesinde villa kiralama opsiyonunu değerlendirerek konforlu bir tatil geçirmenin tadını çıkarabilirsiniz.

blank

Dilediğiniz Şehirde Villa Kiralamanın Keyfine Varın

Villa kiralama alternatifi size aile olarak bir arada olmanın avantajını sunar. Havuzlu, havuzsuz, bahçeli, deniz gören, doğa içinde gibi villa seçeneklerinden birini değerlendirerek günlük hayatın koşuşturmacasında ailenize ayıramadığınız vakti ayırabilirsiniz. Bütçenize göre seçeceğiniz villaların; dubleks, tripleks, ahşap, betonarme olması konusunda da tercih imkanınız vardır. Bunun yanında doğal güzellikler ve deniz ile birlikte tarihi dokuya sahip bölgelerdeki villaların şehrin doğal yapısına uygun dokuya sahip olması da ilginizi çekecektir.

Jakuzi, teras, hamak gibi farklı konforların bir arada bulunduğu villalar Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinde sizlere göz kırpar. Denizin ve güneşin bir arada bulunduğu villalara Türkiye’nin muhteşem sahillerinin eşsiz doğası eşlik eder. Dinlenirken aynı zamanda dalış ya da yamaç paraşütü yapmak isterseniz ilk tercihiniz Fethiye olacaktır. Sakin bir tatili sakin bir deniz ile birleştirmek isterseniz Ölüdeniz’i tercih edebilirsiniz. Antalya villa kiralama konusunda en zengin illerden biridir. Hemen hemen her ilçesi tarihi dokusuyla da size zamanın içinde keyifli bir yolculuk sunar. Kaş tekne turu; Oniki adalar, Güvercin adası gibi adaları görmenin yanında Yarılan koyu ve Büyük Çakıl plajında yüzme olanağı sağlar. Kalkan ise Mavi Bayraklı plajları ile keyifli bir tatil vadeder. Diğer yandan tercihinizi Ege’den yana yaparsanız ilk durağınız Muğla olacaktır. Muğla’nın en güzel ilçelerinden biri olan Dalyan; İztuzu Plajı, Kaunos Antik Kenti, Likya Kaya Mezarları ve Caretta Carettaları İle özellikle villa kiralama konusu gündeminizdeyse değerlendirebileceğiniz lokasyonlar olarak karşınıza çıkar.

Villa Reyonu Tatil Planlarınızda Yanınızda

Tatil planı yaparken cevaplamanız gereken ilk sorulardan biri tatil yapılacak bölgedir. Sonrasında kaç kişi olacağınız, tatilden beklentileriniz, farklı aktivitelere zaman ayırıp ayıramayacağınız gibi soruları cevapladıktan sonra villa kiralama alternatifi üzerinde konuşmaya başlayabilirsiniz. Villa kiralama kararı aldıktan sonra ise villada olması gereken donanımların herkesin beklentisine hitap edebilmesi önemlidir.

Havuzlu villa ya da denize yakın villa ihtiyacınıza göre değerlendirebileceğiniz seçeneklerdendir. Diğer yandan doğa ve deniz manzarası bir arada olan villa tipleri de öne çıkar. Bunun yanı sıra tatil sırasında aynı zamanda dalış ya da tekne turu yapmak, tarihi mekanları görmek isterseniz tercihiniz bu talebinize cevap verebilecek bölge ve şehirler olacaktır. Şehirden uzakta sadece dinlenerek tatil yapmak isterseniz bahçe, havuz ve jakuzinin olduğu evler sizin için idealdir. Arkada orman, önde deniz manzarası olan bölgeler de ihtiyacınızı karşılayabilir. Her türlü talebinize cevap verme konusunda iddialı olan Villa Reyonu zengin ürün portföyü ile hizmetinizde! Günlük, haftalık, aylık villa kiralama seçenekleri hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için vakit kaybetmeden villareyonu.com platformuna göz atın! Beğendiğiniz villanın rezervasyonunu şimdiden yapın!

Tatil planı yapanlar için ilk tercihlerden biri: villa kiralama