ÜNLÜ OYUNCU DAMLA ERSUBAŞI HAKKINDA DOLANDIRICILIK İDDİASI

featured
service

Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakteri ile tanınan  bir dönemin çocuk oyuncusu Damla Ersubaşı hakkında dolandırıcılık iddiası.

blank

ÜNLÜ OYUNCUYA DOLANDIRICILIK İDDİASI

Sosyal medyada videolu paylaşımlar yapan Deniz Mermaid isimli kullanıcı aralarında Damla Ersubaşı ve sosyal medya fenomeni Zilan Avşar’ın da aralarında bulunduğu kişiler hakkında  200 bin lira dolandırıldığını iddia etti.

blank

BENİM PARAMI UYUŞTURUCUDA YEDİNİZ!

Oyuncu Damla Ersubaşı’yla yazışmalarını  ifşa eden Deniz Mermaid isimli kullanıcı sosyal medya hesabından “Bak tek başımayım, bu iş karı satmaya benzemez karııı.. o… ço…. Mustafa Can Keser’mi ne sizi bekliyorum. Bir kızın parasını alıp kokainlere yatırmak ne demek bekliyorum sizi. Paramı istiyorum. Hayır benim hiçbir şeyden korkum yok benim param pulum gitti. Hiç bir şeyden korkum yok yazışmaları da paylaşacağım. Şimdi de Deniz senin paran yok.  Benim paramı aldılar elimden beni kandırdılar. Sizi uyuşturucudan da vereceğim. Hani bana diyordunuz ya müptezel, benim içim rahat.Ben içki bile içmiyorum. Hepimiz gidelim kimler müptezel kimler uyuşturucu kullanıyor. Siz kaşındınız şimdi senin kayıtlarını numaran açık şekilde yazışmalarını, kimlerle ne yaptığını paylaşıyorum.

Damla Ersubaşı şimdi senin mesajlarını paylaşacağım. Beni nasıl ikna ettin, beni nasıl kandırdınız. Aldığınız paraları nasıl kokaine yatırdınız. Narkotik’e aldıracağım hepiniz. Hani bana müptezel diyorsunuz ya ben içki bile içmiyorum. Hepimiz gidelim hastaneye ben uyuşturucu nedir bilmem. Hepimiz gidelim 3 – 4 gün boyunca uyuşturucudan kafanı kaldırmayan sensin. Hadi bekliyorum Damla Ersubaşı. Yazışmalarınız her şeyiniz elimde sizi rezil rüsva edeceğim” diyerek çarpıcı iddialarını paylaşan Mermaid yazışmaları da ifşa etti. Mermaid dolandırıldığını iddia ettiği Damla Ersubaşı, Zilan Avşar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulanacağını açıkladı.

blank

blank blank

 

 

 

 

 

ÜNLÜ OYUNCU DAMLA ERSUBAŞI HAKKINDA DOLANDIRICILIK İDDİASI