Vakıfbank hisselerinde yatırımcıları kim tokatladı

featured
service

Borsa‘da yapılan manipülasyon hareketleri bazı çevrelerin para kazanmasına neden olurken, küçük yatırımcıların sürekli para kaybetmesine neden oluyor. Şimdi de ünlü manipülatörler ve yancılarının VakıfBank hisselerinde, manipülasyon yaptığı ve bir çok küçük yatımcıyı zarara uğratarak bu hissede mağdur ettiği konuşuluyor. Evet, VakıfBank hisseleri alttaki grafikte de görüleceği gibi kısa bir süre içerisinde 3,90 liradan 15,66 liraya kadar yükseldi.

blank

2 Ağustos Tarihinde 3,90 liradan işlem gören tahta manipülatörlerin organize bir şekilde tahtada işlem yapmaya başlamasıyla birlikte 12 Eylül Tarihinde 15,66 liraya kadar yükseldi. Peki kim bu manipülatörler? Borsa çevrelerinde konuşulanlara bakılırsa bir süre önce Petrokent hisselerinde işlem yapan ve birçok küçük yatırımcının mağdur olmasına neden olan aynı isimler.. bu manipülatör ve ekibi şimdi de VakıfBank hisselerinde de küçük yatırımcıları mağdur ettiler. Aynı manipülatör ve yancıları Paetrokent hisselerini 20 liradan 870 liraya kadar çıkarmış, sonra da bu hisseleri küçük yatırımcıların elinde kalacak şekilde satarak milyonlarca lira para kazanmışlardı.

Kısacası Petrokent hisselerinde geçen yıl yaşanan aynı durum şu anda VakıfBsank hisselerinde yaşandı. Herkesin bildiği gibi 20 liradan işlem gören Petrokent hissesi manipülatörlerin hisseyi toplamalarından kısa bir süre sonra 870 liraya yükselmişti. Sonra ne mi oldu? Bu manipülatör ve yancıları hisseleri sattıktan kısa bir süre sonra hisse fiyatı 130 liraya kadar düştü. Manipülatörler para kazanıp, servetlerine servet katarken birçok küçük yatırımcı mağdur oldu.

Evet, manipülatörler yine iş başında. Aynı isimler, aynı yancılar. Hareketleri bile aynı… Değişen ne? Sadece hissenin adı mı? Elbette. Manipülatörler aynı.

Bizden söylemesi yine küçük yatırımcıların mağdur oldu. Birçok yatırımcı parasını kaybetti ocaklar söndü. Kazananlar hep aynı isimler, aynı manipülatörler…

Vakıfbank hisselerinde yatırımcıları kim tokatladı