Yasak aşk skandalında şok gelişme!

featured
service

CHP’nin en ünlü siyasetçilerinden birinin evli oğlu ile televizyoncu sevgilisinin yasak aşkında şok gelişme! İhanete uğrayan kadının bir dostu; Takvim’e konuştu: ‘İhaneti, gösterişli yaşam uğruna sineye çekti’

Önceki gün Takvim’in duyurduğu yılın yasak aşk skandalı, gündeme bomba gibi düştü. Herkes CHP’nin son dönemde en çok konuşulan siyasetçilerinden birinin evli oğlu ile televizyoncu sevgilisinin gizli kapaklı yürüttükleri ilişkilerini konuştu.

‘AYLAR ÖNCE SÖYLEDİM’

Haberimizden sonra ulaştığımız ihanete uğrayan genç kadının çok yakın bir dostunun anlattıkları ise olayı daha da şaşırtıcı bir hale getirdi. İsminin gizli kalmasını isteyen Bayan X; şu açıklamaları yaptı:

“Sosyete dünyasında bu yasak aşk, uzun süredir biliniyor. Sizin kulağınıza kadar gelen bu ilişkiden emin olunca; ihanete uğradığını aylar önce arkadaşıma anlattım. İlk başta eşinin kendisinden daha büyük bir kadınla ilişki yaşayacağına inanmak istemedi. Sonraları; yaptığı araştırmayla o da ihanete uğradığından emin oldu.

‘PAHALI HEDİYELER GÖZ BOYADI’

Ama eşinin babası sayesinde girdiği çevre ve edindiği itibar yüzünden ihaneti yuttu. Bu yasak aşkın gelip geçici olduğunu düşündü. Eşinin sarışın televizyoncuyla aşkı uzun süre devam edince benimle dertleşti. Çok üzgün olsa da; evliliğini bitiremedi. Eşinin aldığı Prada, Chanel, Hermes marka pahalı kıyafetler, arabalar, yatıyla çıkardığı tatiller, eşinin soyadı sayesinde davetlere çağrılması gözünü boyadı. Onun bu gösterişli yaşamdan vazgeçeceğini de kimse düşünmüyor.”

MEDYA PATRONUYLA MiLYONLUK PAZARLIK!

Bazıları bu skandalı görmezden gelirken Takvim; skandalla ilgili yeni bilgileri okuyucusuyla paylaşmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz ay geceyi birlikte geçirdiği sevgilisiyle Beyoğlu’ndaki bir otelden çıkarken bir medya kuruluşunun muhabirine yakalanan evli işadamı, devreye hemen siyasetçi babasını soktu. Medya kuruluşunun üst düzey bir yetkilisine ulaşan bu çok ünlü siyasiye “1 milyon lira ver; görüntüleri silelim” teklifi yapıldı. Pazarlık, saatler boyu sürdü. Medya kuruluşunun üst düzey yetkilisi ile CHP’nin ünlü ismi; 300 bin lira nakit para karşılığında anlaştı. Bir çanta içerisinde verilen bu dudak uçuklatan rüşvet karşılığında görüntüler silindi.

Takvim

Yasak aşk skandalında şok gelişme!