YENİ BİR YAZ VE AŞKLARI DAHA GELDİ ÇATTI

featured
service

 

 

Bir yaz mevsimi daha geldi çattı. Biraz kulak kabartacak olursanız kapının dışarıdan tık’landığını duyarsınız. Dışarıda olup kapınızı tık’layan yeni mevsimin yeni aşkları. Size sesleniyorlar, “Mevsime (yeni aşka) hazır mısın?”

Her yaz olduğu gibi bu yazı da tatil amaçlı tur, beach ve otellerde geçirecek olanları kaçamayacakları aşklar bekliyor.

Birlikte tatile gidilen eş ve sevgililer için sıkıntılı süreçler başlayacaktır. Eşler ve sevgililer kendilerine kompliman yapacak yeni adayların başlarını döndürecek etkisinde kalacak, bir çoğu ister istemez kendilerini yeni heyecanların içinde bulacaktır.

Önümüzdeki kış mevsiminde ise adliyeler, açılacak boşanma davalarına tanıklık edecek. Hukuk mahkemelerine boşanma talebi ile gelenler hakimlerin “Neden boşanmak istiyorsunuz?” sorusunu geçiştirecek, kitapta yazılan gerekçeyi öne sürerek. “- Fikren ve ruhen anlaşamıyoruz” diyeceklerdir.

Beyler otel odalarında çocuklarla meşgul olurken, denize ya da havuza inen hanımlar çapkınların ok etkisinde ki bakışlarıyla önce kısa bir şok yaşayacak sonra beğenilmenin baş döndüren hazzıyla bakışlara karşılık vermek zorunda kalacaklardır.

Telefon numaraları verilecek, alınacak. Numaralar cihazlara hemcins adı olarak kaydedilecek. Ali’nin adı Ayşe, Ayşe’nin adı Ali olarak fihristlerdeki yerlerini alacaktır.

Sonrası malum. İlk günler “- Aaaa tatilde tanıştığım Ayşe arıyor” nidalarıyla telefonlar açılacak, ufak ufak salondan çıkılacak, mutfakta ya da evlerin genelde en dibinde bulunan yatak odalarından sesin düşürülen volume’uyla “- Aşkım seni çok özledim. Şu an yanında olmayı istediğim kadar hiçbir şeyi istemiyorum”larla başlayan aşk dolu sözler yerini arzulu, tutkulu, ateşli konuşmalara bırakacaktır.

Salonda olansa o anları kendisine yapılan bir fincan kahveyi yudumlayarak, eline tutuşturulan günlük gazeteyi okuyarak geçirecektir.

Böyle başlayacak böyle sürecek. Bir çok tatil, (Sizleri tenzih ediyorum) bir çokları için her yaz böyle başlar böyle sürer. Bittiği yerler ise adliyelerdir. Bilinen bir şey var ki bu hiç değişmez ve değişmeyecektir.

Bekarlar için sorun yok. Sorun evli, nişanlı ve birbirlerini ölümüne sevdiklerini sanan sevgililer içindir.

Anlayacağınız her yaz ve her tatil aslında akla hayale gelmeyecek olayların başladığı nahoş bir süreçtir. Fakat yapacak bir şey yoktur.

Dünyada yaşayan her insan gibi biz de haramın tatlı olduğunu biliyor ve günahı bilerek, isteyerek işliyoruz

Bir çoğunuz bunları yaşarken ben hala superkulup.com’da yazıyor olacağım. Yaz bitiminde mektuplarınızı bekliyorum. Merak etmeyin sırrınız bende kalır. Her yaz olduğu gibi bu yazda haklı çıkacak olmamın mutluluğunu yaşamak istiyorum. Hoşçakalın beyler hanımlar, sizleri seviyorum

YENİ BİR YAZ VE AŞKLARI DAHA GELDİ ÇATTI