YÜZÜ YANAN KADIN DİLAN POLAT GÜZELLİK MERKEZİNİ MAHKEMEYE VERMEYE HAZIRLANIYOR

featured
service

Çıkan bir güzellik merkezine gitti. ancak uygulanan işlem sonrası genç kadının yüzünde ikinci derece yanık oluştu. Tedavi sonrasında iz de kaldı. Şimdi aynaya bile bakmak istemiyor.

HİÇBİR YAN ETKİSİ OLMAYACAK 
O hiçbir yan etkisinin olmadığını ve yüzünde hiçbir şekilde birliklerin kalmayacağını söylediler.

Yüzde 80 oranda bir oranda verdiler. Hatta yüzünde her geçen gün kızarıklıklarım artmaya başladı. O kızarıklıklar yerini lekeye bıraktı. Hem yüzü yandı, hem psikolojisi allak bullak oldu.

Oysa sadece yüzündeki küçük lekeden kurtulmak istemişti. Arkasına gitmek istemiyorum. Leke tedavisi için gittiği güzellik merkezi genç kadının kabusu oldu.

Yüzünde güneş lekeleri vardı, o güneş lekelerinden şikayetçi de tam dudağının üstündeki leke için bir güzellik merkezine başvurdum.

Kendisine yapılacak olan 10 işlemden sonra kurtulabileceği söylendi. Çok açık renkte bir güneş lekesi ile daha sonrasında ben bir güzellik merkezine başvuruda bulundu ve bana BERCES  yöntemi denilen bir yöntem önerdiler.

YÜZÜ YANDI

Sosyal medyada tanınmış Dilan Polat güzellik merkezi olmasına aldandı. Kapısını çaldı. Tuğba Altındağ “ilk işlem yaptırdım yüzümde. ben hiçbir değişiklik görmedim dedim. Tekrar yapmamız gerekecek ve ikinci yaptırdığımda da benden bir ücret talebinde bulundular. Ikinci yaptırdığım işlemde çok fazla acı çektim.”

blank

AYNALARA BAKAMAZ OLDU

İşlem sonrası leke geçmesi bir tarafa Tuğba hanımın yüzünde hem daha büyük bir leke hem de yanık oluştu.

Altındağ “Hergün onlara resim attım hanımefendi güneş kremi neden 11. gün gittiğimde de yüzüm daha da artık kararmalar oldu. Bu şekilde cildin üst katı koruyucudur, alt katı doğrudan tabakası dır. Muhtemelen bu uyanık gördüğüm kadarıyla iz oluşmuş alt katına kadar inmiş. Onarılması zor. Yüzündeki hasarın kalıcı olduğunu duyan genç kadın güzellik merkezi’ni mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Kesinlikle bunu onlara bırakmayacağım. Mağduriyetini giderebilmek için maddi ve manevi tazminat davası açacağını söyledi.

YÜZÜ YANAN KADIN DİLAN POLAT GÜZELLİK MERKEZİNİ MAHKEMEYE VERMEYE HAZIRLANIYOR