Can Aslantuğ, anne ve babası gibi oyunculuğu seçti!

featured
service

Türkiye’nin başarılı oyuncularından ve en sevilen çiftlerinden olan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un oğlu Can Aslantuğ, anne ve babası gibi oyunculuğu seçerek annesi Arzum Onan’ın da meslek hayatına ilk başladığı ajans olan Gaye Sökmen Ajans ile anlaştı.

Oyunculuk için çalışmalara başlayan Can Aslantuğ, fotoğraf çekimi için usta fotoğrafcı Tamer Yılmaz’ın objektifi karşısına geçti.

2016 yılından beri sinema alanında New York’ta ve Türkiye’de eğitim almaya devam eden Aslantuğ, yazarlık ve yönetmenlik çalışmalarının yanı sıra oyuncu olarak da kariyerine devam edecek.

blank

CAN ASLANTUĞ KİMDİR?

Can Aslantuğ 2000 yılında İstanbul’da doğdu.

2016 yılında NY’da School of Creative and Performings Art’ta yönetmenlik eğitimi, 2018 yılında New York Üniversitesi’nde film yapımı eğitimi almasının ardından kısa film olan “Heart of Music” projesinde yazar/yönetmen, “Television/so far so good music video” projesinde oyuncu/yönetmen ve Karadeniz belgeseli olan “Yeşil Yol” projesinde yazar/yönetmen olarak yer aldı.

blank

2021 yılında Mavi Dans Bale okulunda modern dans eğitimi ve ardından 2021-2022 yıllarında Gamze Süner An Drama Oyunculuk Atölyesi’ne katıldı.

Aynı zamanda 3 yıl boyunca lisanslı olarak basketbol oynamasının yanı sıra rüzgar sörfü, yelken, piyano, klasik ve elektronik gitar eğitimi de aldı.

Şahika Tekand Studio Oyuncuları’nda başladığı oyunculuk eğitimine halen devam etmekte olan Can Aslantuğ, 2022 yılında Gaye Sökmen Ajans ile oyunculuk çalışmalarına başladı.

Can Aslantuğ Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde eğitim hayatına devam etmektedir.

Can Aslantuğ, anne ve babası gibi oyunculuğu seçti!