Damla Ersubaşı dolandırıcılık iddialarına daha fazla dayanamadı! Sinir küpüne döndü açtı ağzını yumdu gözünü

featured
service

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakterine hayat veren rolüyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı iki kızının babası eski eşiyle yaşadığı olaylar ve estetikleriyle sık sık gündeme geliyordu. Ünlü oyuncu bu sefer Deniz M adlı bir kadının iddialarıyla gündeme geldi. Sinir küpüne dönen ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları yalanladı.

blank

Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren Sihirli Annem dizisinde rol alan Damla Ersubaşı verdiği kilolar ve estetikleriyle konuşuluyordu.

blank

Bu kez Deniz M. adlı bir kadının kendisi hakkındaki dolandırıcılık iddialarına verdiği cevaplarla gündeme geldi.

blank

Damla Ersubaşı Instagram hesabından kendisi hakkında iddialarda bulunan Deniz M. adlı kişiye cevap verdi. “Öyle kolay değil 2 çocuk annesi iftira atmak, mahkemede görüşeceğiz” dedi.

blank

“Kızlarımın babası, eski kocamdan 1 lira para almamışım. 1 lirası bana geçmemiştir. Çünkü ben aslanlar gibi kendime de bakarım, çocuklarıma da bakarım” dedi.

blank

Deniz M, Damla Ersubaşı, Zilan Avşar, Murat Dudu ve Mustafa Can Keser sosyal medya da story üzerinden birbirlerine cevap verirken herkes asıl olayın ne olduğunu anlamaya çalışıyor.

blank

Tarafların birbirlerine imaları magazin sayfası yorumlarını coşturdu. Damla Ersubaşı sosyal medya üzerinden Deniz M’nin iddialarına cevap verdi.

blank

“Sen kimsin de ben senin parana muhtaç olacağım. Ben bugüne kadar kocamdan bir kuruş almamış insanım. Sen önce o parayı ne için gönderdin onu bir söyle” diyerek seslendi.

blank

Deniz M ise storysinde “Hepinizi narkotikten aldıracağım içeri”  diyerek Ersubaşı’na meydan okudu.

blank blank blank blank blank

Damla Ersubaşı dolandırıcılık iddialarına daha fazla dayanamadı! Sinir küpüne döndü açtı ağzını yumdu gözünü