Hadise’nin ‘Yüzüğüne el konulabilir!’

featured
service

SEVİNCE GÖLGE DÜŞÜRDÜ

Geçtiğimiz yıl haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrılan Hadise, şimdilerde yeni aşkı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ancak mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırma kararı alan çiftin sevincine, Dinçerler’in “borç” iddiaları gölge düşürdü. Mehmet Dinçerler’e, şirketin kurucu ortağı olan amcasının avukatı, “40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin. Alacaklılar zarara uğratılıyor” sözleriyle tepki göstermişti. İş insanı ise, “Şahsım ve şirketimin borcu yoktur” açıklamasını yapmıştı.

blank

ADINI DEĞİŞTİRDİ İDDİASI

Dinçerler’in amcasının avukatı Hicran Akkaya Şenoğlu yeni bir açıklama yaptı. Şenoğlu, “Mehmet Dinçerler amcasının evini sattırdı. Kendisi borçludur. Taksitleri ödemedi. Ama bunu bilmiyor borçlarını bilmiyor. Amcası evsiz kalmış. Muhammet olan adını Mehmet olarak değiştirdi. En son aşamada yüzüğe el konulabilir. Ödenmeyen borç Mehmet’in borcu. Şu an 11 milyon TL borcu var Mehmet’in. Bütün bankalara borçları vardı, yarısını ödediler, sonra yapılandırdılar. Ödemedikleri 2 bankaya borcu var” dedi.

‘O YÜZÜK BİR METEOR’

Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye evlilik teklifi ettiği 40 bin dolarlık yüzüğün meteor etkisi yarattığını da belirten Şenoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “O yüzük bir meteor. Instagram hesabını neden kapattı sizce? Biz o tatilleri gördüğümüz için. Böyle bir şeyle anılmak kötü. Bu borç ödenmezse şirket batacak. Borçlu olduğunu bilerek hareket etse böyle şeyler olmaz.”

Hadise’nin ‘Yüzüğüne el konulabilir!’