Hailey Baldwin Bieber, ‘felç benzeri semptomlar’ gösterdiği için hastaneye kaldırıldı

featured
service

Ünlü model Hailey Bieber, California’nın tatil bölgesi PalmSprings’te hastaneye kaldırıldı. Bieber çiftinin, bu hafta Los Angeles’taki ikiturne konserini takiben orada tatil yaptığı tahmin edildi.

Bieber, son olarak bu hafta hastaneye yattığı haberini doğruladı. 25yaşındaki Amerikalı model, perşembe günü eşi Justin Bieber ile kahvaltı ederkenrahatsızlandığını ve acile kaldırıldığını söyledi.

Instagram’ından açıklama yapan Bieber, “Perşembe sabahıeşimle kahvaltı yaparken felç benzeri belirtiler oluşmaya başladı ve acilenhastaneye ulaştırıldım” dedi.

“BEYNİMDE KAN PIHTISI OLUŞMUŞ”

“Beynimde az miktarda oksijen eksikliğine neden olan çokküçük bir kan pıhtısı oluştuğunu gördüler, ancak vücudum bunu kendi kendineyendi ve birkaç saat içinde tamamen iyileştim” diyen Bieber, “Bu kesinlikleyaşadığım en korkunç anlardan biri olmasına rağmen, şimdi evdeyim ve durumumiyi. Benimle ilgilenen tüm harika doktorlara ve hemşirelere çok minnettarım vemüteşekkirim! İyi dilek ve endişe ile ulaşan herkese, tüm destek ve sevgisiiçin teşekkür ederim” mesajını yazdı.

Paris Moda Haftası’nda defilelere çıkan ünlü model, kısasüre önce ülkesi Amerika’ya dönmüştü.

Hailey Baldwin Bieber, ‘felç benzeri semptomlar’ gösterdiği için hastaneye kaldırıldı