İşte Muhammed Yakut’tan yardım isteyen borç batağındaki magazinci!

featured
service

Deliler delisi isimli Youtube kanalından yayınladığı videolarla devlet içerisinde yaşandığını öne sürdüğü ilişkiler ağı ile kısa sürede gündem olan Muhammed Yakut ile ilgili çarpıcı detaylar gelmeye devam ediyor.

YouTube ve Twitter gibi sosyal medya ortamlarında yayın yapan ve sabıkasının kabarık olduğu ortaya çıkan, devlet içerisinde yaşandığını öne sürdüğü ilişkiler ağı kısa sürede gündem olan Muhammed Yakut’un belgeye dayanmayan ve dedikodu mahiyetindeki ifşalarında saygın iş insanlarını hedef almasının altında menfaat beklentisinin gerçekleşmemesinin yattığı iddia ediliyor.

blank

Sabıka dosyası kabarık olan Yakut’un özellikle bu iş insanlarından tehdit ve şantaj yoluyla yüklü miktarlarda para talep ettiği, istediğini elde edemeyince de video çekerek yayınlamaya başladığı ileri sürülürken Muhammed Yakut’un videolarında magazinsel birtakım iddialarda bulunmasının arkasında ise batık durumdaki, iş adamı ortağını milyonlarca lira dolandırdığı iddia edilen ve mahkeme kararıyla TV kanalı ve bütün malları haczedilen Uçankuş TV’nin sahibi Can Tanrıyar’ın olduğu magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Hırsızlıktan gaspa kadar 14 ayrı sabıkası bulunan ve adeta bir suç makinası olan, çektiği videolarda yargı mensuplarından siyasetçilere, emniyet müdürlerinden, iş dünyasından çok sayıda kişiyi tehdit ediyor ve hakaretler yağdıran Muhammed Yakut’un videolarında özellikle cemiyet hayatının yakından tanıdığı iş ve sanat dünyasından isimleri de tehdit etmesi magazin dünyasını hareketlendirdi. Yakut’un özellikle uçan kuşa borcu olan televizyon sahibi ünlü magazinci can tanrıyar ile bir süredir yakın ilişki içinde olduğu ve sık sık bir araya geldiği konuşuluyor ve iddia o ki, bu ünlü magazincinin içine düştüğü borç batağından kurtulmak için Muhammed Yakut’tan yardım istediği.

Hakkında açılmış çok sayıda dava da bulunan bu ünlü magazinci Can Tanrıyar’ın borç sarmalından kurtulmak için birçok saygın iş insanının kapısını çaldığı ancak tüm kapıların yüzüne kapandığı biliniyor. İş dünyasından umduğunu bulamayan bu magazinci elindeki yayın organından tehditvari çok sayıda dedikoduya dayalı habere imza atınca meslektaşlarının da tepkisini çekmeye başlarken işin ilginç yanı ise bu magazincinin haberlerinin yakın ilişki içinde olduğu Muhammed Yakut’un videolarındaki iddialarla benzerlik taşıması. Ünlü magazincinin sahibi olduğu magazin sitesi ve eşinin sosyal medya hesaplarından yayınladıkları hayal mahsulü iddialar yargıya taşınırken, Muhammed Yakut’un davalara konu olan bu haberlere sarılarak medet umması da bir başka çelişki.

Magazin dünyası son günlerde sosyal medyanın yeni gözdesi Muhammed Yakut ile bu ünlü magazincinin yakın ilişkisini konuşurken Muhammed Yakut’un birlikte yurt dışına çıkış yaptığı Cengiz Baları’nın bazı siyasi isimlerin yanı sıra Can Tanrıyar ile irtibat kurduğunu vurgulayan Twitter kulanıcısı Emre Erciş ”FETÖ ve PKK Terör örgütleri yöneticileri ve örgüt üyeleriyle çok sayıda telefon trafiğine sahip. Şimdiden muhalefete bir uyarıda bulunayım. Bu adama sarılın sarılmasına ama KİME SARILDIĞINIZA DİKKAT EDİN…” uyarısında bulundu.

blank

İşte Muhammed Yakut’tan yardım isteyen borç batağındaki magazinci!