Kayseri’de etek altı skandalı

featured

Kayseri’de bulunan bir kadın kuaföründe yaşananlar ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. 21 yaşındaki Dürdane N., güzellik merkezi olarak hizmet veren bir kuaföre gidip saçını kestirdi. Kesim işleminin ardından kuaför çalışanı Emrah Ö., saçın son halini Instagram’da paylaşmak istedi ve çekim için genç kızdan üzerini değiştirmesini talep etti. Üzerini değiştirmek için lazer odasına giden Dürdane isimli genç kız, hayatının şokunu yaşadı. 21 yaşındaki genç kız, etek altı fotoğraflarının çekildiğini fark etti. İşte detaylar…

Skandal olay Kayseri Melikgazi ilçesinde yaşandı. 21 yaşındaki Dürdane N., saçlarını kestirmek için güzellik merkezi olarak hizmet veren bir kuaföre gitti. Kesim işlemini kuaför Emrah Ö. yaptı.

FOTOĞRAFINI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMAK İSTEDİ

Kesim sonrası 29 yaşındaki Emrah Ö., kesimin güzel olduğunu belirterek güzellik salonunun Instagram sayfasında paylaşmak istediğini söyledi.

Dürdane isimli genç kız, bu isteği geri çevirmedi ve paylaşımda bulunabileceğini söyledi. Bunun üzerine Emrah Ö., genç kıza üzerindeki kıyafetlerin uygunsuz olduğunu ve elbise giymesi gerektiğini söyledi.

LAZER ODASINDA FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİ

Dürdane N., yanında bulunan kardeşinden eve gidip elbise getirmesini istedi. Bir süre sonra genç kız, kardeşinin getirdiği elbiseyi giymek için güzellik salonunun lazer odasında girdi.

Bu sırada Emrah Ö. de saçlarında kırık olduğu bahanesiyle genç kızın bulunduğu odaya geçti. Emrah Ö., cebindeki telefonu çıkarıp genç kızın etek altı fotoğraflarını çekmeye başladı.

ÇIĞLIK ATIP YARDIM İSTEDİ

Üzerini değiştirdiği sırada fotoğraflarının çekildiğini fark eden Dürdane ise çığlık atmaya başladı. Güzellik salonunda bulunan müşteriler, sesleri duyunca odaya girdi.

SAPIKTAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Bunun üzerine telaşa kapılan kuaför, fotoğraf çekmediğini iddia etti. Dürdane N., polise gidip “Gizlice fotoğraflarımı çekti!” diyerek kuaförden şikayetçi oldu.

Yapılan şikayet üzerine savcılık düğmeye bastı. Şüpheli hakkında Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

TELEFONUNDAN DÜRDANE’NİN FOTOĞRAFLARI ÇIKTI

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Emrah Ö., genç kızın saçlarını düzeltmek için lazer odasına girdiğini bu sırada elinde bulunan telefonun kamerayı kendiliğinden açtığını iddia etti.

Savcılık tarafından yapılan incelemede, kuaförün telefonunda Dürdane N.’ye ait özel fotoğrafların bulunduğu belirlendi.

3 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Yürütülen soruşturma sonucunda kuaför hakkında ‘Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Etmek’ suçu kapsamında 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Şüpheli Kayseri Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Kayseri’de etek altı skandalı