KAZANSAM DA BENİM PARTİM OLMAYACAK

featured
service

 

 

CEMAL BİLGE

TEKİRDAĞ – “Hizmet kadınıyım parti kadını değil” diyen Gazeteci Akkuş, geçtiğimiz seçimlerde Nevşehir’in Hacı Bektaş ilçesinde belediye başkanlığına aday gösterilmiş partisinin karar değişikliği ile son dakika adaylıktan çekilmişti.

Yaklaşan seçimler nedeniyle siyasi partilerin yerelde ki il ve ilçe başkanlıkları Akkuş’un kapısını aşındırmaya başladı.

7 AY ÖNCE İSTANBUL’DAN GELDİ

7 ay önce İstanbul’dan Tekirdağ’a gelen, gelişiyle birlikte kısa sürede Tekirdağ siyasetinin bilirkişisi haline gelen Akkuş program yaptığı televizyon kanalının Süleymanpaşa’da ki merkez binasında Cemal Bilge’ye konuştu

blank

GÖRÜŞME İÇİN ERKEN

Kendisinin parti kadını değil hizmet kadını olduğunu söyleyen Akkuş partilerin görüşme taleplerine şimdilik cevap vermediğini belirterek, “Bu tür görüşmeler için vakit henüz erken. Siyaseti düşünüyorum. Ancak bu defa partiler istediği için değil kendim istediğim için seçimlerde yer alacağım” dedi.

DÜNYANIN KONUŞACAĞI BİR SEÇİM OLACAK

2023 yılında yapılacak seçimlerin geçmiş yıllarda yapılan seçimlere göre daha hareketli olacağını söyleyen Akkuş 2023’ün yapılacak o seçimle birlikte tarihe geçmeye namzet bir yıl olacağının altını çizdi ve şöyle konuştu, “2023 yılı sürprizlere açık bir yıl olacak. Toplumun 2023’ten beklentileri var. Siyasi partiler cephesinden baktığımızda herkesin iktidar olma ve seçimi kaybetme şansı eşit. Her şey ortada. Seçimin yapılacağı o Pazar günü zorlu bir Pazar olacak. Dünyanın konuşacağı bir Pazar akşamı yaşayacağız.” dedi

blank

KAZANSAM DA BENİM PARTİM OLMAYACAK