Sancaktepe Belediyesi başkanlık katından jakuzi çıktı

featured

Siyasal iletişim uzmanı Necati Özkan Ruşen Çakır’ın programı Medyascope’da Sancaktepe Belediyesi binası içinde buluna şatafatı gözler önüne serdi.

Sancaktepe’nin yeni seçilmiş CHP’li Belediye Başkanı Alper Yeğin’ kutlamak için Sancaktepe Belediyesi’ne gittiğini anlatan Necati Özkan, başkanlık katının 6 bin metrekareden oluştuğunu söyleyerek “Oda, oda, dinlenme odası, jakuzi, yemek odası, mutfak, 200 metrekarelik, mutfak… Yani bu nasıl olabilir, bir kamu nasıl böyle yönetilebilir.” diye konuştu.

Yerel seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde belediye başkanlığını CHP’nin adayı Alper Yeğin’in kazındığının belli olmasının ardından AK Partili Başkanı’ın yönettiği ilçede ertesi gün ramazan çadırının kurulmaması dikkat çekmiş ve tepkilere neden olmuştu.

Bu kez Sancaktepe Belediyesi bir jakuzi iddiası ile gündeme geldi. AK Parti’den CHP’ye geçen Sancaktepe Belediyesi’nin başkanlık katına bir jakuzi bulunduğu belirtildi. Binada jakuzi bulunduğu iddiası ise fotoğrafları ise gazeteci Mehmet Andaç’tan geldi. Andaç temsili bir jakuzi fotoğrafı paylaşarak başkanlık katında bir benzerinin bulunduğunu söyledi.

Sancaktepe Belediyesi başkanlık katından jakuzi çıktı