Sarp Levendoğlu, Fahriye Evcen’in ardından ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ dizisine veda etti

featured
service

30 Mayıs’ta ekrana gelen 27. bölümüyle ekranlara ara veren Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde Fahriye Evcen ayrılığının ardından bir ayrılık daha yaşandı. Alparslan Büyük Selçuklu’nun Diyojen’i Sarp Levendoğlu da diziye veda etti. İşte detaylar…

blank

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, 2017 yılında meslektaşı Burak Özçivit’le nikah masasına oturmuş ve anne oldup oğlu Karan’ı kucağına aldıktan sonra ekranlara ara vermişti. Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde hayat verdiği Akça Hatun karakteriyle yeniden izleyici karşısına çıkan Fahriye Evcen diziden ayrıldı.

blank

Fahriye Evcen, Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinden ayrıldıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında ”İlmek ilmek ördüğü bir hikaye ile Akça’yı bana teslim eden Emre Konuk’a, her adımda yanımda olan Esi Gülce’ye, yönetmenlerimiz Sedat İnci ve Bekir Sekman’a, ekran önü ve arkasındaki tüm çalışma arkadaşlarıma ve hepsinden çok beni ilk günümden itibaren yalnız bırakmayan sevgili seyircilerimize en içten dileklerimle. Sağ olun, va rolun” ifadelerini kullandı.

blank

SARP LEVENDOĞLU, ALPASLAN: BÜYÜK SELÇUKLU DİZİSİNE BU SÖZLERLE VEDA ETTİ

Diziyle ilgili bir üzücü haber de Sarp Levendoğlu’ndan geldi. Yakışıklı oyuncu Sarp Levendoğlu, Alparslan: Büyük Selçuklu setinden bir karesini Instagram hesabından yayınlayarak ”Benim Diyojenle yolculuğum burada sona eriyor, yolunuz açık, reytinginiz bol olsun.” ifadelerini kullandı.

blank

Bu gelişmeyle sevenlerini üzen Sarp Levendoğlu paylaşımında şu cümlelere yer verdi: ”Alparslan Büyük Selçuklu serüvenimde birlikte çalıştığımız , yönetmenlerimize, tüm oyuncu ve ekip arkadaşlarıma, yapım ekibimize, Akli Film Ailesi ve TRT çalışanlarına, bizden desteklerini esirgemeyen değerli seyircilerimize sonsuz teşekkürler. Benim Diyojenle yolculuğum burada sona eriyor, yolunuz açık, reytinginiz bol olsun. Hoşçakalın @trt1 @alparslanbuyukselcuklu @akli.film”

Sarp Levendoğlu, Fahriye Evcen’in ardından ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ dizisine veda etti