SEVİLAY YILMAN “ ALEYNA TİLKİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMALI ”

featured
service

Aleyna Tilki; “Sokakta mı bulalım bu adamları biz mi suç işleyelim diye niye yazdım biliyor musunuz? Bu çocuk tacizi ve sübyancılık yaşayan ağır olaylar yaşayan masum çocuklar eğer karşılığında o kişi bir ceza almassa hakkaniyeti ve adeleti tanıyamaz. ” sözlerini sosyal medya hesabında paylaşmıştı.
“Al Sana Haber” de bugün Antalya Elmalı’da yaşanan çocuk istismarı davası konusuna ele alındı.

blank

ALEYNA TİLKİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMALI
Canlı yayına telefon bağlantısı ile katılan Habertürk yazarı Gazeteci Sevilay Yılman; “ Bu Elmalı davası hepimize atılmış bir tokat gibi. Sosyal medya üzerinden haksızca ortada kanıtı olmadan sırf birileri tarafından suçlandı diye 2 tane insan feci şekilde linç edildi. Neredeyse canlarına kast edelicek şekile geldi. 2 çocuğu taciz edilen öz anne merve üvey rahmi o zamanlar da bende tutuksuz nasıl yargılanabiliyorlar diye. Sonra araştırmalarım sonunda gördüm ki olay bambaşka.
Üvey baba çocuklarla zaten bir zaman araya gelmemiş. Anne başka bir sebepten dolayı ceza evindeymiş. Çocuk problemli erkek çocuk babanın yanındayken bir takım suiistimallerde bulunulmuş erkek çocuğuna zaten. Baktım ki iki insan linç ediliyor haksız yere ben dosyayı aldım elime ve olayları tek tek yazdım. Ondan sonra özür dileyenler oldu. Ben Aleyna Tilki’yi hiç izlemedim ama böyle bir yapmışsa büyük terbiyesizlik olmuş. Aleyna Tilki’nin işi değil bir kere bu okumadan araştırmadan bütün belgeleri görmeden o masum insanlara hedef gösterip linçe davet etmesi korkunç bir suçtur. Eğer böyle bir şey yaptıysa anne Merve üvey baba Rahmi ve hakimler Aleyna Tilki hakkında suç duyurusunda bulunulmalı” dedi.
ÖNCE SEN KENDİNİ TERBİYE ET ALEYNA TİLKİ
Seyhan Soylu; “İnsanları eğer ki Aleyna Tilki ve türevlerine söylüyorum. Millete ahlak bekçiliği yaparak çocuğunu istismar etti diye bir sapık olarak adlandırarak kesinleşmemiş bir davaya müdahil olduğundan dolayı önce 3 hakim Sevilay Yılman’ın söylediği gibi hakkında dava açılması gerektiğine inanıyorum.Sizler böyle yönlendirdiğiniz için sosyal medyada yapmış olduğunuz linçlerden dolayı ve haklı kararları haksız bulduğunuz için Savcı Mehmet Kiraz gibi değerlerimizi yok ettiğiniz için bu ülkede yasayla ilgili her zaman handikap yaşayacağız.
Ve sana söylüyorum Aleyna Tilki sen elinde cinsel temalarla seni takip eden 10 – 18 yaş arası çocuklara örneklemeler vererek paylaşımlar yapıyorsun, sen önce ahlaklı bir abla olmayı öğren sonra ahkam kesmeyi öğren. Önce sen kendini terbiye et ondan sonra Türkiye Cumhuriyetinin yargı mensuplarını yönlendirmeyle ilgili iki kelam hakkına sahip ol. Bu kadar adeletsiz davranmayın 3-5 yerde haber olacağım diye ahlaksızlık yapma Aleyna Tilki ve o zihniyetteki kişiler “dedi.

Bahar Candan; “Bence Aleyna histerik bir kadın profesyonellikten uzak duygularıyla yönetiliyor. Gazeteci Sevilay Yılman’ın dediği gibi çok fazla araştırmdan böyle bir yorum yapmış” dedi.

SEVİLAY YILMAN “ ALEYNA TİLKİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMALI ”