TRT’den üst düzey veda haberi geldi! ‘Ayrılma zamanı…’

featured
service

TRT’den üst düzey ayrılık haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre, TRT Arabi’de Koordinatör ve Output Manager olarak görev alan Can Hasasu, kurumla yollarını ayırdı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Hasasu, ayrılık mesajını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu: “İki buçuk yıl TRT World muhabirliği, iki yıl TRT Arabi Koordinatörlüğü yaptığım TRT’den ayrılma zamanı. Doğum yerim Irak’ta, çocukluğumun en karanlık savaş yıllarında, yayınlarıyla bana ve yüzbinlerce insana umut ışığı olan bu köklü kurumda çalışmaktan onur ve gurur duydum”

blank

CAN HASASU KİMDİR?

1999 yılında NTV’de haberciliğe başlayan Can Hasasu, 2003’te Irak’ta serbest gazeteci olarak kariyerine devam etti. 2004 Türkmeneli Uydu Kanalı’nın kurucu müdürü olan isim, 2005 yılında DHA Irak temsilcisi olarak Doğan Medya’nın CNN Türk, Kanal D ve Star TV kanallarında görev aldı.

blank

2008’de İstanbul’da Star TV haber merkezinde muhabir olarak çalışmaya başlayan Hasasu, 2011’de Al Jazeera Türk haber merkezinde, 2017’den itibaren ise TRT World’ta Senior Producer olarak kıdemli muhabirlik yaptı.

blank

2020’den beri TRT Arabi’de Koordinatör ve Output Manager olarak görev alan Can Hasasu’nun yeni adresi ise henüz belli değil.

TRT’den üst düzey veda haberi geldi! ‘Ayrılma zamanı…’