Ünlü isimler emlak zengini çıktı! Necati Şaşmaz’ın varlığı saymakla bitmiyor

featured
service

Sanat camiasının sevilen isimleri, kazandığı paraları gayrimenkullere yatırıyor. Türkiye ve yurt dışında olmak üzere birçok yere yatırım yapmaya devam ediyor. Necati Şaşmaz, Kenan İmirzalıoğlu ve Hülya Avşar gibi isimlerin varlıkları ise duyanları şaşkına çevirecek cinsten.

KENAN İMİRZALIOĞLU

Akşam’da yer alan habere göre, şimdilerde Kim Milyoner Olmak İster’in sunuculuğunu yapan İmirzalıoğlu, evlerinin yanı sıra Tekirdağ Çerkezköy’den 10 dönüm arazi satın aldı.

Ünlü isimler emlak zengini çıktı! Necati Şaşmaz'ın varlıkları saymakla bitmiyor

NECATİ ŞAŞMAZ

Yakın zamanda bir proje ile ekrana döneceğini söyleyen Necati Şaşmaz, İstanbul’da 2 milyon 600 bin dolar ödeyerek rezidans daire satın aldı. Oyuncunun, Ataşehir Konutları projesinde 50 dairesi, Şişli Bomonti’de yer alan projede 18 rezidans dairesi, 1 süpermarketi ve çok sayıda arsası var.

Ünlü isimler emlak zengini çıktı! Necati Şaşmaz'ın varlıkları saymakla bitmiyor

NECATİ ŞAŞMAZ’IN AVUKATI ERGÜN SARITAŞ TEKZİP METNİ YAYINLADI

Müvekkil Necati ŞAŞMAZ, Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizilerde, Kurtlar Vadisi Irak, Filistin ve Vatan adli filmlerde başrol oynamış, yine farklı projelerde de rol almış uzun yıllardır Türk sinema sektöründe faaliyet gösteren, sektörünün tanınan ve önde gelen isimlerinden birisidir.

02.03.2022 tarihinde internet sitenizde https://www.superkulup.com/unlu-isimler-emlak-zengini-cikti-necati-sasmazin-varligi-saymakla-bitmiyor.html linkinde yayınlanan ve müvekkil hakkında ‘‘Ünlü isimler emlak zengini çıktı! Necati Şaşmaz’ın varlığı saymakla bitmiyor’’ başlıklı haber ile ’’ Necati Şaşmaz’ın İstanbul’da 2 milyon 600 bin dolar ödeyerek rezidans daire satın alırken, Ataşehir Konutları projesinde 50 dairesi, Şişli Bomanti’de yer alan projede 18 rezidans dairesi, 1 süpermarketi ve çok sayıda arsa yatırımı bulunuyor. ’’ iddialarıyla müvekkilin mal varlığı hakkında gerçeği yansıtmayan şekilde haber yapılmıştır.
Müvekkilin izni dışında ve gerçeği yansıtmayan içerik kullanılmak suretiyle haber yapıldığı belirlenmiştir. Gerçekleri yansıtmayacak şekilde yayınlanan bu haber ile; Müvekkilin aynı zamanda kişisel verileri de ihlal edilmiştir. Zira kişilerin mal varlığı değerleri de kişisel veri olarak kabul edilmekle beraber gerçeği yansıtmayan şekilde haber yapılmış olması da müvekkilin kişilik haklarına zarar vermiştir.
Hal böyle olunca internet ortamında yayınlanan gerçek dışı ve kamuoyunu yanıltıcı bu haber içeriğinin kaldırılmasını ve işbu cevabımızın bir hafta süreyle internet ortamında kullanıcıların doğrudan ulaşabileceği şekilde ve tekzip başlığı altında yayınlanmasını talep etme zorunluluğumuz hasıl olmuştur.

İşbu sebeplerle 02.03.2022 tarihinde sitenizde https://www.superkulup.com/unlu-isimler-emlak-zengini-cikti-necati-sasmazin-varligi-saymakla-bitmiyor.html linkinde yayınlanan ‘‘Necati Şaşmaz’ın İstanbul’da 2 milyon 600 bin dolar ödeyerek rezidans daire satın alırken, Ataşehir Konutları projesinde 50 dairesi, Şişli Bomanti’de yer alan projede 18 rezidans dairesi, 1 süpermarketi ve çok sayıda arsa yatırımı bulunuyor. ’’ başlıklı gerçekleri yansıtmayan ve kamuoyunu yanlış bilgilendirici habere hiçbir şekilde itibar edilmemesi gerektiğini ve konu ile ilgili sorumluları kınadığımızı bildirerek, bu açıklamanın 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi Ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanunun 9 uncu maddesine istinaden internet sitenizde ana sayfanızdan kullanıcıların doğrudan ulaşabileceği şekilde ve tekzip başlığı altında bir hafta süreyle yayımlanmasını ve bu haber içeriğinin ilgili siteden kaldırılmasını aksi halde tazminat hakkımız saklı kalmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulacağını tarafınıza bil vekale bildiririz. 03.03.2022

Necati ŞAŞMAZ Vekili
Av. Ergün SARITAŞ

 

HÜLYA AVŞAR

Son olarak özel hayatıyla gündeme gelen Hülya Avşar da kazancını gayrimenkule yatıran isimlerden. Avşar’ın İstanbul, Bodrum, Ayvalık, Londra’da gayrimenkulleri, İstanbul-Riva’da 900 dönüm arazisi bulunuyor.

Ünlü isimler emlak zengini çıktı! Necati Şaşmaz'ın varlıkları saymakla bitmiyor

YILDIZ TİLBE

Ünlü şarkıcının İstanbul’da lüks bir sitede 3 dairesi bulunuyor. İzmir’de de gayrimenkul yatırımı yapan ünlü ismin burada 1 çiftlik, 2 kışlık ev ve çok sayıda arazi yatırımı yaptığı konuşuluyor.

Ünlü isimler emlak zengini çıktı! Necati Şaşmaz'ın varlıkları saymakla bitmiyor

SEDA SAYAN

Emlak zengini isimlerin başında bir de Seda Sayan geliyor. İstanbul’da 30 dairesi ve dükkanı bulunan Sayan’ın Londra ve Miami’deki evlerinin yanı sıra Bodrum’da 3 villası bulunuyor. Şarkıcının aylık kira geliri ise 500 bin TL.

Ünlü isimler emlak zengini çıktı! Necati Şaşmaz'ın varlıkları saymakla bitmiyor

EMRAH

100’e yakın gayrimenkulü olduğu konuşulan Emrah’ın sahibi olduğu gayrimenkullerden her ay 250 bin dolar gelir elde ettiği söyleniyor.

Ünlü isimler emlak zengini çıktı! Necati Şaşmaz'ın varlıkları saymakla bitmiyor

 

 

Ünlü isimler emlak zengini çıktı! Necati Şaşmaz’ın varlığı saymakla bitmiyor